Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 10/01

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, τα πράγματα είναι πολύ καλά αφού η μέρα σε κάνει ερωτικό και έτοιμο για να ζήσεις μεγάλες στιγμές. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση και θέλεις να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Μπορείς να το κάνεις άφοβα..

ΤΑΥΡΟΣ: Τα αισθηματικά σου φίλε Ταύρε σήμερα μπορεί να έχουν εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχείς με το σύντροφό σου χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα σου προσθέσουν και άλλες σκοτούρες από αυτές που ήδη έχεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αποφάσισε τι θέλεις και μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου, δείξε άφοβα τα αισθήματά σου και μην σε κρατάει πίσω η ανασφάλεια για το πως θα αντιδράσει ο σύντροφός σου. Μόνο με την ειλικρίνεια θα πας μπροστά τη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου μην αφήσεις το άγχος σου να σε κάνει απόμακρο γιατί κάτι καλό μπορεί να βρεθεί μπροστά σου και να μην το δεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δε γίνεται τίποτα, ώρα να πας ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου και να μην κολλάς στο παρελθόν. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μη χάνεις το θάρρος σου!

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν με την κατάλληλη παρέα.

ΖΥΓΟΣ: Στην προσωπική σου ζωή φίλε Ζυγέ αν αφήσεις τη γκρίνια και τα αβάσιμα παράπονα που έχεις απέναντι στον σύντροφό σου και κοιτάξεις να περάσεις καλά, θα αισθανθείς μεγάλη συναισθηματική ολοκλήρωση αυτήν τη μέρα. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα έχεις την ευκαιρία να τον μοιραστείς με κάποιο άτομο που θα εισβάλει τώρα στην ζωή σου και θα σου φέρει τα πάνω κάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μην αγνοείς κάποια προβλήματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου, γιατί αυτά θα επανέρχονται συνεχώς. Λύσε τα μια και καλή! Άλλωστε η μέρα ευνοεί κάθε ερωτική κίνηση. Εκμεταλλεύσου την, ειδικά αν δεν έχεις σχέση και ψάχνεις το άλλο σου μισό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στην σχέση σου, αν είσαι Τοξότης, έχεις την υποστήριξη και την βοήθεια του συντρόφου σου για δουλειές και εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι. Καλό είναι να του εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου και ανταπόδωσε του το με κινήσεις που φανερώνουν την αγάπη σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να εισβάλλει την ζωή σου, φρόντισε το βράδυ να φορέσεις τα καλά σου και να βγεις βόλτα… όλο και κάποιον ή κάποια θα δουν τα ματάκια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην σχέση σου, αν είσαι Αιγόκερως, σε περιμένουν ευχάριστες στιγμές αρκεί να μην αφήσεις το άγχος και την ένταση που νιώθεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου να μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και δημιουργήσουν προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα μέρη που κινείσαι αλλά και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα αισθηματικά σου ζητήματα, αν είσαι Υδροχόος μπορούν να είναι σε πολύ καλή φάση σήμερα αν σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις και το ζητήσεις από τον σύντροφό σου. Αλλά και για όσους είστε μόνοι, το να σκεφτείτε τι θέλετε θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο… Μην το καθυστερείτε, γιατί έτσι θα στρώσετε το δρόμο για την ερωτική σας αποκατάσταση.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, δείξε τι πραγματικά αισθάνεσαι στο σύντροφό σου και θα δεις ότι θα βρεις μεγάλη αποδοχή που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν και μην κρίνεις μόνο από την εικόνα. Μπορεί έτσι να χάνεις κάτι καλό…

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 10/01

Σχετικά άρθρα