Ποια είναι η ιδανική διατροφή για να χάσω σίγουρα κιλά;

Είμαι 13 και ζυγίζω 68,8κιλα και έχω ύψος 1,65. Θα ήθελα να μάθω, αν μπορείτε να μου δώσετε μια διατροφή, ώστε να χάσω κάποια κιλά.

Στο ερώτημά σας απαντά η Κυριακή Απέργη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος  

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Έχεις σκεφτεί με ποιον τρόπο θα σε βοηθούσε ένα χαρτί με γεύματα τα οποία μπορεί να μην ταιριάζουν στις γευστικές σου προτιμήσεις, στον τρόπο ζωής σου, αλλά και σε πιθανά ιατρικά θέματα τα οποία αντιμετωπίζεις;

Ακόμα και αν σου έστελνα ένα «τυχαίο» πλάνο διατροφής που θα το έφτιαχνα «μαντεύοντας» τις ανάγκες σου, θα μπορούσες ίσως να «πειστείς» να το ακολουθήσεις για λίγο μόνο και πολύ πιθανόν να μην είχε και αποτέλεσμα, αλλά αντίθετα να δε έκανε μα αισθανθείς στέρηση, πείνα και να ανυπομονούσες να τελειώσει για «να φας σαν άνθρωπος»!

Ένα πλάνο διατροφής έχει ως στόχο όχι μόνο την απώλεια κιλών, αλλά και τον εντοπισμό των λανθασμένων συμπεριφορών και σκέψεων για την τροφή και την σταδιακή αντικατάσταση τους – και όχι διακοπή τους- από νέες υγιεινές συνήθειες.

Για αυτό το λόγο είναι παρά πολύ πιθανόν σχεδόν βέβαιο ότι μια «δίαιτα» από το Ίντερνετ ή μια φίλη θα αποτύχει!

Επένδυσε λοιπόν στην συνεργασία με έναν πτυχιούχο διαιτολόγο ο οποίος θα ακούσει τις ανάγκες σου και κατόπιν λήψης πλήρους ιστορικού με τις σωστές μετρήσεις θα σε βοηθήσει να θέσετε και να πετύχετε τους σωστούς στόχους, ενώ εσύ θα απολαμβάνεις της υποστήριξης του σε κάθε εμπόδιο!

Απέργη Κυριακή

Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

6987121394

fb: Κυριακή Απέργη-Διαιτολόγος Διατροφολόγος

www.kiriakiapergi.grwww.thehealthlab.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Θέλω να χάσω κιλά. Είναι αρκετό ένα πρόγραμμα διατροφής;

Κιλά στην κοιλιά και την περιφέρεια: «Μπορώ να τα χάσω χωρίς γυμναστική ή διαίτα»;

Σχετικά άρθρα