7 μοναδικά tips για το τέλειο φιλί!

Πιστεύεις ότι υπάρχει μόνο ένα είδος φιλιού; Τότε μάλλον κάνεις λάθος! Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τύποι φιλιών που θα μάθεις σιγά σιγά και με αυτόν τον τρόπο μπορείς και να ανανεώσεις τη σχέση σου αλλά και να… προσεγγίσεις κάποιον που σου αρέσει! Υπάρχει το τέλειο φιλί που ταιριάζει σε κάθε στιγμή της σχέσης σας και σε κάθε περίσταση. Αρκεί να ξέρεις τα παρακάτω!

Φιλί στο μάγουλο

erotas agapi zeygari

Δεν είναι το πιο “ερωτικό” φιλί αλλά ένα φιλί στο μάγουλο μπορεί ενίοτε να “πει” πολλά. Συνήθως τα σταυρωτά φιλιά και στα δυο μάγουλα τα ανταλλάσσουμε με φίλους και συγγενείς. Αποτελούν ένα στοιχείο οικειότητας. Ωστόσο, ο τρόπος που θα φιλήσεις κάποιον σταυρωτά, το πόσο κοντά στο στόμα του θα “πέσει” τυχαία το φιλί σου, μπορεί να αποτελέσει ένα “σήμα” ότι τον βλέπεις διαφορετικά. Από την άλλη, το φιλί στο ένα μάγουλο και όχι στα δυο είναι δείγμα μιας πιο “ερωτικής” οικειότητας.

“Κλεφτό” φιλί στο στόμα

Δεν είναι όλα τα φιλιά στο στόμα ίδια. Ένα κλεφτό φιλί στο στόμα το ανταλλάσσεις με το αγόρι σου όταν δεν θέλεις να δώσετε και πολλά δικαιώματα στους γύρω σας αλλά είναι και ένας πιο τρυφερός τρόπος για να εκφράσσεις την οικειότητα μεταξύ σας με πιο γλυκό τρόπο!

Γαλλικό φιλί

Το κλασσικό φιλί στο στόμα. Με γλώσσα. Φυσικά κανείς δεν γεννήθηκε ειδικός στα φιλιά. Θα χρειαστεί λίγη εξάσκηση και ενδεχομένως και κάποιες πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες. Αν είσαι άσχετη, άφησε το αγόρι σου να σε καθοδηγήσει στην αρχή. Και θα το βρείτε σιγά σιγά μαζί!

Φιλί στο μέτωπο ή στο κεφάλι

agapi-schesi-fili

Σε φάσεις που θέλεις απλώς να εκφράσεις την τρυφερότητά σου. Αυτό το είδος φιλιού μπορείς να το μοιραστείς και με φίλους και συγγενείς. Αν το δώσεις στο αγόρι σου, σημαίνει ότι τον νοιάζεσαι πολύ και η σχέση σας εκτός από ερωτική είναι και πολύ τρυφερή. Δεν είναι καθόλου κακό αυτό!

Φιλί στο λαιμό

Εντελώς το αντίθετο από το προηγούμενο. Ο λαιμός είναι για τους περισσότερους ανθρώπους μια από τις πιο ερωτογενείς ζώνες. Αν ξεκινήσεις με φιλιά στο λαιμό σημαίνει ότι πιθανώς θέλεις να περάσεις στο… επόμενο βήμα… Αν δεν είσαι σίγουρη γι’ αυτό, συζήτησέ το και ξεκαθάρισέ το!

Φιλί με δάγκωμα στα χείλη

Πρόκειται για το… επόμενο βήμα στο γαλλικό φιλί. Το δάγκωμα αποτελεί σαφώς ερωτικό κάλεσμα και έκφραση πάθους. Δεν είναι για όλες τις ώρες! Και μπορεί να αποτελέσει και… κάλεσμα για κάτι παραπάνω!…

Φιλί στο αυτί

fili ayti

Άλλο ένα είδος φιλιού που συνδέεται με την ερωτική πράξη. Στην περιοχή του αυτιού και γύρω από εκείνη υπάρχουν πολλές νευρικές απολήξεις και ένα φιλί ή πολλά περισσότερα μέσα και γύρω από το αυτί, με “έξυπνη” χρήση της γλώσσας μπορούν να… τρελάνουν το αγόρι σου.

Ν.Κ.
Με πληροφορίες από seventeen.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι να περιμένεις στο πρώτο φιλί

Υπάρχει το τέλειο φιλί;

Γιατί γέρνουμε προς τα δεξιά την ώρα του φιλιού;

Γιατί να κλείσεις τα μάτια σου όταν θα σε φιλήσει;

 

Σχετικά άρθρα