Πρακτικοί και ασφαλείς τρόποι για να τακτοποιήσετε τα παιχνίδια του παιδιού σας!

Μέχρι πριν κάποια χρόνια είχες ένα… κανονικό σπίτι. Από τότε που γίνατε γονείς τα πράγματα άλλαξαν. Παιχνίδια παντού! Όχι μόνο στο δωμάτιο αλλά και στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιό σας, στην κουζίνα, ακόμα και στο μπάνιο! Πώς θα καταφέρετε να βάλετε και πάλι το σπίτι σας σε λογαριασμό; Πώς θα τακτοποιήσετε με πρακτικό αλλά και ασφαλή τρόπο τα ατέλειωτα παιχνίδια του;

Δείτε παρακάτω διαφορετικούς τρόπους που θα κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται πάλι σπίτι και το δωμάτιό του πάντα ή σχεδόν πάντα τακτοποιημένο!

Μεγάλα πλαστικά κουτιά

Τα βρίσκετε παντού, σε διάφορα μεγέθη, χρώματα αλλά και τιμές. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο δωμάτιό του, στο γούστο σας και στον όγκο των παιχνιδιών του.

Ξύλινα ή και πλαστικά κουτιά με ρόδες

Υπάρχουν σε διάφορα μαγαζιά κουτιά με ρόδες. Είναι πρακτικά γιατί μπορείτε να τα μετακινήσετε. Θα τα βρείτε σε διάφορα σάιτ στο Ιντερνετ.

Ειδικό έπιπλο με συρτάρι-α ή κουτιά

Ανάλογα με τον χώρο που έχετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ολόκληρα έπιπλα για να βάλετε τα παιχνίδια του παιδιού σας. Μπορούν να μπουν και σε μια συρταριέρα ή σε μια βιβλιοθήκη με κουτάκια που τη βρίσκετε σε γνωστό μαγαζί επίπλων!

Βαζάκια για τα μικρά αντικείμενα

Τα βαζάκια από μπαχαρικά, μαρμελάδες, καφέδες, γλυκά του κουταλιού δεν χρησιμοποιούνται μόνο στην κουζίνα. Μπορούν να χρησιμεύσουν και στην τακτοποίηση παιχνιδιών. Μπορείτε να φυλάξετε σε βαζάκια μικρά παιχνίδια, όπως βόλοι, παιχνίδια με κάρτες, αυτοκινητάκια, playmobil, lego… Προσοχή όμως! Μην ξεχνάτε ότι τα βαζάκια σπάνε!

Τενεκεδάκια

Υπάρχουν σε όλα τα μαγαζιά διακόσμησης τενεκεδάκια σε διάφορα μεγέθη και χρώματα! Ιδανικός χώρος για να φυλάξετε πολλά παιχνίδια: κουκλάκια, Playmobil,lego, τουβλάκια, αυτοκινητάκια, κάποια επιτραπέζια και φυσικά υλικά ζωγραφικής και χειροτεχνίας!

Υφασμάτινα κουτάκια με σχεδιάκια

Υπάρχουν σε διάφορα μαγαζιά κουτάκια είτε υφασμάτινα είτε χάρτινα με ήρωες Disney ή άλλους ή ακόμα και διαφορετικά χρώματα (ροζ, γαλάζιο, πράσινο, πορτοκαλί)… Μπορείτε να πάρετε τα ίδια κουτάκια σε διάφορα μεγέθη για την τακτοποίηση διαφορετικών παιχνιδιών.

Πλαστικές λεκάνες

Υπάρχουν βαθιές πλαστικές λεκάνες που πέρα από την τακτοποίηση των ρούχων θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν και για την τακτοποίηση των παιχνιδιών. Μπάλες, μεγάλα αυτοκινητάκια, lego, playmobil,κούκλες με τα αξεσουάρ τους κλπ θα μπορούσαν να μπουν σε λεκάνες διαφόρων χρωμάτων.

Συρταριέρες με πλαστικά συρταράκια

Δεν πιάνουν πολύ χώρο, έχουν πλαστικά συρταράκια και χωράνε πολλά παιχνίδια. Πολλές από αυτές έχουν ρόδες και μπορούν να μετακινούνται.

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από mamanpourlavie.fr

Σχετικά άρθρα