Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 11/01

Εκπληκτική και δυναμική η σημερινή Παρασκευή, ιδίως για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου! Ισχύ, πάθος, εκπλήρωση επιθυμιών και οικονομική εύνοια, χαρακτηρίζουν την περίοδο αυτή με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα! Προσοχή μόνο στους εγωισμούς!

 

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, μπορείς σήμερα να επωφεληθείς ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες ή κάποια μυστικά που σε αφορούν! Καλό θα ήταν, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου διορατικότητα και σοφία, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα και να κερδίσεις πολλά μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και όχι μόνο! Αξιόλογες και σοβαρές ευκαιρίες θα υπάρξουν, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις κοινωνική καταξίωση! Γεγονότα και συγκυρίες θα σε καθησυχάσουν, αφού σήμερα απολαμβάνεις οικογενειακή ευτυχία και σταθερότητα!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι η μέρα που ναι, θα καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα! Ιδίως τα θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται, όπως και θέματα εξωτερικού! Επιπλέον, προωθείς τα σχέδια σου με αισιοδοξία και δύναμη, χαρακτηριστικά που σε διακρίνουν τώρα! Νέες γνωριμίες και πλούσιες κοινωνικές επαφές, είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε ωφελούν σημαντικά. Μπορείς επίσης να διευθετήσεις νομικά ζητήματα και να σχεδιάσεις επικείμενες μετακινήσεις ή και ταξίδια!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, βάζεις τέλος σήμερα σε παρελθοντικά προβλήματα ή βάρη, που σε απασχολούσαν καθημερινά, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα! Βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε βασάνιζαν και ανανεώνεσαι ψυχικά! Μία αποκάλυψη ή ανακάλυψη, σε βοηθά πάρα πολύ να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά! Αν έψαχνες την ιδανική περίοδο για να κάνεις μία συζήτηση κάθε είδους, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα! Η γοητεία σου, η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επαφές, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι συμφωνίες σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας, φίλε Καρκίνε! Η Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων με νέες σημαντικές γνωριμίες που σε ανανεώνουν, βαθιά ικανοποίηση από συζητήσεις και νέες συνεργασίες ή ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων. Ξέρεις σήμερα πως πρέπει να μιλήσεις και να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό στους, προκειμένου να πετύχεις στόχους! Καλό θα ήταν λοιπόν να μην υπακούσεις, στην πιθανή διάθεση σου για μοναξιά!

ΛΕΩΝ: Αγαπητό Λιοντάρι, η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, με την συνάντηση Ήλιου και Πλούτωνα! Νιώθεις δυνατός και ικανός να καταφέρεις ότι επιθυμείς! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, με την βοήθεια της οργανωτικότητας σου και της λογικής σου! Σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα, ενέργεια, ευεξία και αποτελεσματικότητα! Αλλαγές στην εμφάνιση ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, όπως και αγορές ρουχισμού ή καλλωπισμού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες σε θέματα παιδιών, δημιουργικότητας ή διασκέδασης, ήρθε αγαπητέ Παρθένε, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα! Εκφράζεσαι απόλυτα μέσα από δραστηριότητες και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, αλλά και μέσα από την κοινωνική ζωή! Βγάζεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου και απολαμβάνεις την ζωή! Οι γύρω σου σε κακομαθαίνουν, σου κάνουν χατίρια και είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής! Καλλιτεχνικές ή διακοσμητικές δραστηριότητες ευνοούνται, την σημερινή ημέρα!

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, είναι άκρως εποικοδομητική για εσένα, αν την εκμεταλλευτείς σωστά, φίλε Ζυγέ! Επιστρατεύοντας διαίσθηση αλλά και λογική, καταφέρνεις σήμερα να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια και το σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα εκκρεμεί, λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις και ευκαιρίες επίλυσης σε θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητα! Εκμεταλλεύσου στο έπακρο λοιπόν, την αυξημένη εσωτερική σου δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να φύγει ανεκμετάλλευτη αγαπητέ Σκορπιέ! Έχεις περίσσια τύχη σήμερα, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα και οι ευκαιρίες έρχονται απανωτά, ώστε να καταφέρεις τώρα, εκπληρώσεις στόχους! Συγκεκριμένα, καλοδέχεσαι πλούσια αλλά ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές, εύνοια σε ταξίδια, συναντήσεις και μετακινήσεις, νέες σημαντικές γνωριμίες, χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Οι πλανήτες σε “χειροκροτούν” για την ευφυΐα και την ευστροφία σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, θα φέρουν τα γεγονότα της ημέρας για σένα, φίλε Τοξότη. Με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου εκεί που επιθυμείς και κερδίζεις εύκολα αυτό που βαθιά επιθυμείς, τώρα που ξέρεις τον τρόπο να το πετύχεις! Προστατεύεις τα μυστικά σου, ενώ από την άλλη, ανακαλύπτεις μυστικά άλλων, γεγονός που σε ωφελεί! Ενδέχεται σήμερα να ασχοληθείς με εναλλακτικές θεραπείες, που πιστεύεις ότι μπορεί να σε βοηθήσουν πολύ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα, Αιγόκερε, αρκεί να εκμεταλλευτείς ορθά την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στο ζώδιο σου! Ευκαιρίες θα έχεις, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί. Σε διακρίνει ισχυρή θέληση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που θα σου παρουσιαστούν για να έχεις επιτυχία κάθε είδους, ξαφνιάζουν μέχρι και εσένα! Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου, χαράζουν τον σωστό δρόμο, για εκπλήρωση επιθυμιών και απόλυτη ευχαρίστηση! Τι πρέπει να προσέξεις όμως; Έπαρση και εγωκεντρισμό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να νομίζεις πως τελευταία δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα, όμως σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα, να σε σώζει την τελευταία στιγμή, από δύσκολες καταστάσεις, νιώθεις λες και έχεις έναν προστάτη άγγελο δίπλα σου, φίλε Υδροχόε! Έχεις εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου και καλά κάνεις, αφού θα σε γλιτώσει στο παρα πέντε, από πολλές κακοτοπιές! Διαλογισμός και μοναχικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σήμερα, θα σε ανανεώσουν! Γενικά, έχεις εύνοια σε παρασκηνιακά θέματα, σε υποθέσεις του παρελθόντος, που τώρα διεκπεραιώνονται, αυξημένη εσωτερική δύναμη και έντονη διορατικότητα.

ΙΧΘΥΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, η μέρα σήμερα, ετοιμάζει θετικές αλλαγές, που καιρό επιδίωκες, με την Σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα! Συγκριμένα, απολαμβάνεις επιτυχίες στο φιλικό σου περιβάλλον, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να διαχωρίσεις αληθινούς και ακατάλληλους φίλους για σένα, συνειδητοποιείς πως είναι η κατάλληλη εποχή για μακροπρόθεσμους στόχους ζωής, δέχεσαι βοήθεια από φίλους σε θέματα που σε απασχολούν και επιπλέον, σε διακρίνει έντονη κοινωνικότητα και ευνοούνται νέες σημαντικές γνωριμίες και επιτηδευμένες μεταβολές και αλλαγές!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 11/01

Σχετικά άρθρα