Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 12/01

Σελήνη στον Κριό Τετράγωνο με τον Ερμή στον Αιγόκερω σήμερα και μάλλον η παρορμητικότητα μας, μας ωθεί σε σκληρότητα, εγωισμό, επικοινωνιακά λάθη, στενάχωρα λόγια και λάθος εκφράσεις! Προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Παρορμητικοί του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα ασχοληθείς με μετακινήσεις, ακόμα και με ταξίδια και θα επωφεληθείς με κέρδη μέσω αυτών. Έχεις μεγάλες ικανότητες σήμερα για να διεκδικήσεις στόχους κάθε είδους και να πετύχεις πολλούς από αυτούς! Επίσης σήμερα, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα μεταφυσικά ή που έχουν να κάνουν με φιλοσοφία και έρευνα! Έχεις πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου και καταφέρνεις και πείθεις και τον περίγυρο σου για αυτό! Εκμεταλλεύσου σήμερα την εμπνευσμένη ρητορικότητα σου, με κάθε τρόπο!

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα φίλε Ταύρε, είσαι αρκετά δύσκολος επικοινωνιακά, κλειστός και μυστικοπαθής! Μπορεί οι άλλοι να μην το δέχονται ευχάριστα αυτό, ωστόσο εσένα θα εξυπηρετήσει άριστα τους σημερινούς σου στόχους και σκοπούς! Έχεις ισχυρή διαίσθηση, αλλά και έντονο μαγνητισμό, γεγονός που θα κάνει ανθρώπους και καταστάσεις, να έρθουν με τα “νερά” σου! Προσπάθησε διακριτικά, να ανακαλύψεις σήμερα ένα μυστικό, που ξέρεις ότι σε αφορά, αφού ευνοείσαι από τις αποκαλύψεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, θα σε φέρει σε άμεση επαφή με το κοινό και τις κοινωνικές συναναστροφές σου. Πετυχαίνεις την αρμονία και την ισορροπία, που εδώ και καιρό ήθελες, κοινωνικά! Ωστόσο, ίσως σε απασχολήσει σήμερα μία νομική υπόθεση, αλλά καλό θα ήταν, να μην κάνεις κινήσεις και να μην πάρεις αποφάσεις, πριν συμβουλευτείς κάποιον ειδικό ή έστω, κάποιον που εμπιστεύεσαι απόλυτα! Συμβουλή: Μην θυσιάζεις τις επιθυμίες σου, για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες κάποιου άλλου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, οι σημαντικότερες απολαβές σήμερα, θα έρθουν μέσα από δραστηριότητες ρουτίνας και δράσεις καθημερινότητας! Μην είσαι ταλαντευόμενος, όσον αφορά υποχρεώσεις και αποφάσεις και γίνε αποφασιστικός, λύνοντας τες σήμερα, που θα έχεις ευκαιρίες! Μπορεί η κόπωση να σου χτυπήσει την πόρτα, αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις πως ξεμπέρδεψες! Αν σήμερα κάποιος σου ζητήσει την βοήθεια σου, απάντησε καταφατικά και θα δεις, πως όλο αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου! Αλλαγές σε στυλ και εμφάνιση, ευνοούνται σήμερα!

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει ευκαιρίες να ικανοποιηθείς και να αποκτήσεις ευχάριστες εμπειρίες μέσα από απολαύσεις, διασκέδαση, αισθήσεις και λάμψη! Η τύχη θα σε ευνοήσει σε ότι έχει σχέση με δημιουργικότητα, θέματα παιδιών, προβολή του εαυτού σου και διασκέδαση! Επιπλέον εύνοια έχεις, σε θέματα τέχνης, θεάματος και ψυχαγωγίας! Πιθανή απόκτηση ισχυρής φήμης ή απόφαση για επέκταση οικογένειας, αφού η γονιμότητα βαράει… “κόκκινο”!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, γίνεσαι σαφώς περισσότερο δραστήριος σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Η οικογενειακή ζωή θα είναι γεμάτη γεγονότα και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις, να βελτιώσεις, να διορθώσεις ή και να χαλάσεις δεσμούς, που καιρό ήθελες! Στρέφεσαι σε ψυχικά-ψυχολογικά θέματα, αλλά και στις ανάγκες σου και προσπαθείς αποτελεσματικά να τις καλύψεις! Το ενδιαφέρον σου για την οικογενειακή ζωή και κατάσταση, πιθανόν να σε κρατήσει σπίτι σήμερα, αφού δεν θα έχεις διάθεση για εξόδους!

ΖΥΓΟΣ: Μία ημέρα γεμάτη περιπέτεια η σημερινή αγαπητέ Ζυγέ! Πολλές οι εξελίξεις και οι αλλαγές κάθε είδους σήμερα, με θετικά για σένα αποτελέσματα, λόγω της τύχης σου! Μπορεί κάποιοι εντός του κοινωνικού σου περιβάλλοντος να σε χαρακτηρίσουν ευμετάβλητο, αλλά αυτό είναι και το χαρακτηριστικό, που θα σε βοηθήσει να προσαρμόζεσαι και να εκμεταλλεύεσαι ότι καινούργιο έρθει τώρα! Είσαι πολύ δραστήριος και κυρίως αποτελεσματικός, όσον αφορά την κατάκτηση των στόχων και των ονείρων σου την σημερινή ημέρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις την τάση να απομονώνεσαι από τους άλλους και να μειώσεις κατά πολύ τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Τα συναισθήματα σου και οι επιθυμίες σου, κυριαρχούν σαφώς πάνω στη λογική σου και ίσως τα επίπεδα της ενέργειας σου ή της διάθεσης σου κυμαίνονται, κατά την διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, εφόσον σήμερα, διαθέτεις ισχυρή διαίσθηση και ψυχικές διορατικές ικανότητες, μπορείς να κινηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Μην αρνηθείς να προσφέρεις ανιδιοτελή βοήθεια, αφού θα νιώσεις ικανοποίηση και ψυχική ολοκλήρωση!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα φίλε Τοξότη, έχεις επιθυμία, αλλά και ικανότητα να πετύχεις φήμη και αναγνώριση, μέσα από δραστηριότητες και αλλαγές. Οτιδήποτε σε αφορά , επιθυμείς να λαμβάνεις ενεργά μέρος και αν είναι δυνατόν, να είστε εσύ το κέντρο της προσοχής! Είσαι φιλόδοξος, ικανός να πείσεις και να πετύχεις, έξυπνος, με αποτελεσματική τάση σε σχεδιασμούς, πρωτοτυπίες και νέα ξεκινήματα! Είσαι έτοιμος σήμερα, για την απόλυτη επιτυχία, την οποία επιδιώκεις και κατακτάς με κάθε τρόπο! Σχέσεις με μητέρα ή γενικά γυναίκες, ευνοούνται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα σε ωθεί σε πολλές μυστικές υποθέσεις, αλλά και παρασκηνιακές κοινωνικές συναλλαγές. Επωφελείσαι μέσα από αποκαλύψεις μυστικών, “ψαρέματα” συναισθημάτων και ανακάλυψη μίας αλήθειας που δεν είχε βγει στην επιφάνεια! Οφείλεις ωστόσο να προστατεύεις τον εαυτό σου, από ψεύτικες κατηγορίες, σχόλια πίσω από την πλάτη σου και κουτσομπολιά εις βάρος σου! Μην σε ενδιαφέρουν και μην ασχολείσαι καν, με τέτοιου είδους εχθρούς, αφού ουσιαστικά δεν μπορούν να σε βλάψουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, είσαι στα καλύτερα σου σήμερα! Η σημερινή ημέρα θα φέρει πολλούς φίλους και γνωστούς, στην καθημερινότητα σου και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις υπέροχα και θα νιώσεις πλήρης! Θα αποκτήσεις κέρδη ή οφέλη μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων! Έλκεις τους άλλους, αφού είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και συζητήσιμος. Τα οράματα σου και οι επιθυμίες σου, είναι πολύ ισχυρές και ναι, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να τα υλοποιήσεις!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα έχεις την επιθυμία, αλλά και την ικανότητα να ακολουθήσεις μία δημόσια ζωή και να αποκτήσεις φήμη και ουσιαστική αναγνώριση. Βελτιώνεις την θέση σου στην κοινωνία και είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις πολύ, προκειμένου να την διατηρήσεις! Ξυπνάς τις ξεχασμένες σου φιλοδοξίες και το επιχειρηματικό σου ένστικτο και σήμερα μπορείς να διακριθείς, να αναγνωρισθείς και φυσικά να πετύχεις! Αποφεύγεις και διορθώνεις πλήρως, θέματα που έχουν να κάνουν με σκάνδαλα, συκοφαντίες και κουτσομπολιά, εις βάρος σου!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα