Ποιοι θα είναι ανάμεσα στους Διάσημους στο Survivor 3;

Όλες οι προετοιμασίες του «Survivor 3» γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espesso, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί τον Τζιμπρίλ Σισέ να είναι ένας από τους παίκτες που θα μπει φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τούρκος παραγωγός ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη με στόχο την τηλεθέαση, ενώ ο φετινός αγώνας για επιβίωση θα έχει και εθνικό ενδιαφέρον, αφού η ελληνική ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη τουρκική.

Επίσης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από την εκπομπή «My Style Rocks» έκανε γνωστό πως φέτος οι παίκτες δεν θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά σε κάποιο άλλο μέρος, χωρίς, όμως, να αποκαλύψει το όνομα του νησιού.

Ποιοι φημολογείται ότι θα βρίσκονται ανάμεσα στους διάσημους;

Εκτός από τον Τζιμπρίλ Σισέ, άλλα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Μέγκι Ντρίο, Κώστα Καραφώτη, Έλενα Παπαβασιλείου και Χρήστου Χολίδη.

Εν τω μεταξύ ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε μια φωτογραφία από τα αυστηρά casting χωρίς να δώσεις περαιτέρω πληροφορίς για συμμετοχές

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Απόφαση- Βόμβα για το φετινό Survivor!

Γιάννης Σπαλιάρας: Από το Survivor ή από το Nomads πήρε τα περισσότερα χρήματα;

Σχετικά άρθρα