7 σημάδια ότι δεν είσαι πλέον ερωτευμένη μαζί του

Τα συναισθήματα έρχονται και παρέρχονται! Και ειδικά ο έρωτας. Μπορεί να είναι έντονος και… σαρωτικός αλλά μπορεί και να σβήσει από τη μια μέρα στην άλλη. Υπάρχουν κάποια σημάδια που σε προειδοποιούν ότι μάλλον πρέπει να βάλεις πλώρη για αλλού…

Ποια είναι αυτά τα σημάδια; 

Αναρωτιέσαι συνεχώς για τα συναισθήματά σου

Αν συνεχώς αμφιβάλλεις για τα συναισθήματά σου, αν δεν ξέρεις πλέον τι νιώθεις για εκείνον, τότε αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι… Μάλλον κάτι έχει… στραβώσει σε αυτά που νιώθεις!

Δεν έχεις πολλή όρεξη να περνάς χρόνο μαζί του

Σου λέει να βγείτε και πιάνεις τον εαυτό σου να βαριέται. Προτιμάς να δεις τις φίλες σου ή ακόμα και να κάτσεις σπίτι μόνη σου; Σοβαρά τα πράγματα! Κάποια μάλλον έχει… ξενερώσει πολύ!

Είσαι λιγότερο τρυφερή μαζί του

Αν δεν κρατιέστε τόσο συχνά από το χέρι όταν περπατάτε, αν φιλιέστε όλο και λιγότερο ενώ δεν επιζητάς την αγκαλιά του, τότε τα πράγματα είναι… σοβαρά!

Τον βαριέσαι!

Παλιά άκουγες με ενδιαφέρον ό,τι έλεγε. Τώρα όλο και πιο συχνά πιάνεις τον εαυτό σου να βαριέται, ειδικά όταν μιλάει για θέματα που δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου, όπως για παράδειγμα η αγαπημένη του ομάδα!

Βλέπεστε όλο και πιο αραιά!

Αν βαριέσαι ακόμα και να τον δεις και όλο βρίσκετε δικαιολογίες για να μη δείτε ο ένας τον άλλο, τότε μάλλον σας έχει περάσει ο έρωτας… Και πρέπει κάτι να κάνετε γι΄αυτό!

Τσακώνεστε όλη την ώρα!

Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται! Μη σε αγχώνει αυτό! Ωστόσο, αν οι καβγάδες σας είναι πλέον στοιχείο της καθημερινότητάς σας και αν οι ευτυχισμένες στιγμές σας είναι πολύ λιγότερες από τους καβγάδες σας, τότε κάτι δεν πάει καλά!

Δεν πάτε μαζί διακοπές

Κάποτε ανυπομονούσες να πάτε κάπου μαζί, να είστε όλη την ώρα μαζί… Τώρα προτιμάς να πας διακοπές με τους φίλους σου… Τότε μάλλον έχει έρθει η ώρα να χωρίσεις!…

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από seventeen.com

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα