Τζεφ Μπέζος: Τα… καυτά sms που προδίδουν τη σχέση του με τη Σάντσεζ

Μερικά από τα πιο καυτά μηνύματα και αποκαλυπτικές selfies στάλθηκαν από τον Μπέζος στη Σάντσεζ αρκετούς μήνες πριν από το φθινόπωρο, την εποχή δηλαδή που υποτίθεται ότι ξεκίνησε ο παράνομος δεσμός τους.

Τους ισχυρισμούς του Τζεφ Μπέζος και της ερωμένης του, Λόρεν Σάντσεζ, ότι ο παράνομος δεσμός τους ξεκίνησε όταν και οι δύο ήταν σε διάσταση από το νόμιμο έτερό τους ήμισυ, διαψεύδει κατηγορηματικά το ρεπορτάζ του National Enquirer, του σκανδαλοθηρικού περιοδικού που βάλθηκε να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα του πλουσιότερου άνδρα στον κόσμο!

Ο National Enquirer δημοσιοποίησε εχθές σε ένα από τα πιο αποκαλυπτικά τεύχη του μία σειρά από καυτά μηνύματα και άκρως ακατάλληλες selfies που είχε ανταλλάξει ο CEO της Amazon με την 49χρονη – και επίσης παντρεμένη – Σάντσεζ τον τελευταίο χρόνο.

Η δημοσιοποίηση έγινε μία μόλις μέρα αφότου ο μεγιστάνας ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι πρόκειται να πάρει διαζύγιο από την σύζυγό του, Μακένζι Μπέζος, μετά από 25 ολόκληρα χρόνια γάμου. Στην ανάρτησή του, ο Μπέζος ανέφερε ότι, μετά από μια μακρά περίοδο δοκιμαστικού χωρισμού, αποφάσισαν από κοινού με τη σύζυγό του να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, διατηρώντας αναλλοίωτη την αγάπη και την τρυφερότητα που τρέφουν ο ένας από τον άλλον.

Σκοπός αυτής της ανακοίνωσης ήταν φυσικά να «προλάβει» το σκάνδαλο που θα ξεσπούσε την επόμενη μέρα με το ρεπορτάζ του NE, παρουσιάζοντας τον δεσμό του Μπέζος με την Σάντσεζ σαν κάτι που προέκυψε όταν και οι δύο εμπλεκόμενοι ήταν ήδη σε διάσταση με τους συζύγους τους.

Τα 4 παιδιά τους και η περιουσία του ισχυρότατου άνδρα

Ο ιδιοκτήτης της Whasington Post και η Κακένζι στο μεταξύ έχουν τέσσερα παιδιά. Ο πανίσχυρος άνδρας «αξίζει» 136 δις., δολάρια και ενώ έχει στην ιδιοκτησία του την Blue Origin και τη μεγάλη εφημερίδα της Whasington τα περισσότερα περουσιακά του στοιχεία σχετίζονται με την Amazon, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή εσόδων του.

Το νομικό καθεστώς στη Whasington θέλει τα ζευγάρια να μοιράζονται 50-50 την περιουσία στο διαζύγιο και συνεπώς η πρώην σύζυγος του Μπέζος πρόκειται σύντομα να αποκτήσει τεράστια περιουσία

Έτσι η Μακένζι έχει πολλές πιθανότητες να λάβει το 50% των μετοχών του Μπέζος στην Άμαζον, κατακτώντας αυτόματα τον τίτλο του 5ου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο ξεπερνώντας τον Μαρκ Ζούκερμπεγκ και τον Λάρι Πέιτζ.

Πότε ξεκίνησε ο παράνομος δεσμός;

Άτομα από το στενό περιβάλλον των δύο εραστών έσπευσαν εχθές να δηλώσουν σε διεθνή ΜΜΕ ότι στην ουσία δεν τίθεται θέμα «εξαπάτησης» αφού ο θυελλώδης δεσμός ξεκίνησε το φθινόπωρο, όταν και τα δύο άτομα είχαν ξεκαθαρίσει τη θέση τους απέναντι στο έτερό τους ήμισυ και επομένως μπορούσαν να κάνουν ελεύθερα ό,τι ήθελαν με τη ζωή τους.

Σύμφωνα όμως με τον National Enquirer, αυτός ο ισχυρισμός απέχει πολύ από την αλήθεια. Μερικά από τα πιο καυτά μηνύματα και αποκαλυπτικές selfies στάλθηκαν από τον Μπέζος στην Σάντσεζ αρκετούς μήνες πριν από το φθινόπωρο, την εποχή δηλαδή που υποτίθεται ότι ξεκίνησε ο παράνομος δεσμός τους. Ανάμεσα σε αυτές τις selfies ήταν μάλιστα και μια εξαιρετικά κοντινή φωτογραφία των γεννητικών οργάνων του CEO της Αmazon (που το περιοδικό φυσικά δεν δημοσίευσε για ευνόητους λόγους) αλλά και αρκετές ημίγυμνες πόζες του μπροστά στον καθρέφτη, όπου επιδείκνυε στην ερωμένη του το γυμνασμένο του σώμα.

Όπως επισημαίνει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό, τον περασμένο Σεπτέμβρη το ζεύγος των Μπέζος γιόρτασε την 25η επέτειο του γάμου τους στο Μαϊάμι, χωρίς τίποτα να προδίδει ότι κάποιο σύννεφο σκίαζε την κοινή τους ζωή. Αρκετούς μήνες νωρίτερα όμως, στις 13 Μαίου του 2018, ο ερωτοχτυπημένος Μπέζος έγραφε στην ερωμένη του σε sms: «Θέλω να σε μυρίσω, θέλω να σε εισπνεύσω, θέλω να σε σφίξω στην αγκαλιά μου. Θέλω να φιλήσω τα χείλη σου. Σε αγαπώ).

Τρεις εβδομάδες αργότερα, της έστειλε μια ημίγυμνη φωτογραφία με ακόμα μια διακήρυξη των αισθημάτων του: «Ξέρεις τι θέλω; Θέλω να μεθύσω λιγάκι μαζί σου απόψε. Όχι να γίνω τύφλα, απλά να μεθύσω λιγάκι. Θέλω να συζητήσουμε και να κάνουμε σχέδια μαζί. Να ακούσουμε ο ένας τον άλλον και να γελάσουμε».

«Θέλω να είμαι μαζί σου. Να αποκοιμηθώ μαζί σου, να ξυπνήσουμε μαζί αύριο το πρωί, να διαβάσουμε εφημερίδα και να πιούμε παρέα τον καφέ μας», της έγραφε την ίδια περίοδο.

Τα sms του 54χρονου Μπέζος διαβάζονται σχεδόν σαν… ερωτικά ποιήματα, αφού είναι προφανές ότι στην 49χρονη πρώην τηλεπαρουσιάστρια ο πάμπλουτος άνδρας βρήκε κάτι πολύ περισσότερο από ένα εντυπωσιακό πρόσωπο και κορμί.

«Με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Είσαι φτιαγμένη για εμένα. Είμαι πιο σίγουρος γι’ αυτό απ’ ό,τι υπήρξα για οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου» διατείνεται σε ένα sms, και στη συνέχεια προσθέτει: «Αγαπώ τα πάντα πάνω σου. Αγαπώ το γεγονός ότι η τελευταία σου selfie με βγάζει εκτός εαυτού. Είμαι τρελός για εσένα. Θέλω να σε μυρίζω και να σε αγγίζω.Ξέρω ότι είσαι ό,τι πρέπει για εμένα, ότι ταιριάζουμε».

«Μου αρέσεις όταν είσαι δυνατή αλλά και όταν είσαι ευάλωτη. Το μόνο που δεν μ’ αρέσει είναι όταν είσαι μακριά. Όσα σου λέω πηγάζουν κατευθείαν από την καρδιά μου. Αγαπώ ό,τι έχει να κάνει μ’ εσένα», γράφει μεταξύ άλλων ο Μπέζος.

Ποια είναι η Λόρεν Σάντσεζ

Η 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, που είναι παντρεμένη εδώ και 13 χρόνια με έναν από τους ισχυρότερους ατζέντηδες του Χόλιγουντ, έχει μακρά πορεία στην τηλεόραση.

Το κοινό του Λος Άντζελες την γνωρίζει από τη συμμετοχή της ως συμπαρουσιάστρια στην ενημερωτική εκπομπή Good Day LA από το 2011 έως το 2017. Έχει επίσης συνεργαστεί με άλλα κανάλια ως δημοσιογράφος ψυχαγωγικού ρεπορτάζ.

https://www.youtube.com/watch?v=-uNrTrkKqa4

Το 2005, η Σάντσεζ παρουσίασε τον τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού So You Think You Can Dance αλλά εγκατέλειψε το σόου στη δεύτερη σεζόν αφού έμεινε έγκυος στο δεύτερό της παιδί. Έχει επίσης εμφανιστεί ως guest παρουσιάστρια στο The View, ενώ στο βιογραφικό της υπάρχουν ακόμα και συμμετοχές σε ταινίες, μεταξύ των οποίων οι The Day After Tomorrow, Fight Club και Ted 2.

Πλέον, η εντυπωσιακή μελαχρινή εργάζεται ως πιλότος ελικοπτέρων στον χώρο του κινηματογράφου. Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, η 49χρονη θεωρείται κορυφή στον τομέα της και μάλιστα εργάστηκε ως σύμβουλος στα γυρίσματα της ταινίας Dunkirk του Κρίστοφερ Νόλαν.

«Είχα τη δουλειά μου, είχα μια καριέρα, όμως μετά βρήκα τον αληθινό μου σκοπό», είπε σε μια παλιότερη συνέντευξή της η Σάντσεζ, που απέκτησε την άδεια πιλότου το 2016. Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας Black Ops Aviation που μισθώνει ελικόπτερα για κινηματογραφικά γυρίσματα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζεφ Μπέζος: Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου χώρισε!

Τζεφ Μπέζος: Από πού ξεκίνησε και πώς έφτασε να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

 

Σχετικά άρθρα