Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την Κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο Π. Καμμένος

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου, απερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι το κόμμα του αποχωρεί από την κυβέρνηση.

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση. Ηταν μια συνεργασία επί 4 ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ανάμεσα σε δυο κόμματα από διαφορετικούς χώρους. Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, οπότε ο στόχος επετεύχθη. Το θέμα της Μακεδονίας, του ονόματος για το οποίο έπεσαν χιλιάδες, δεν μου επιτρέπεται να μη θυσιάσω αυτή την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για εμένα για λόγο εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Συνέντευξη Τύπου στις 12μ.μ.

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενημερώνοντας για αλλαγή της τελευταίας στιγμής σχετικά με την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου.

Όπως ενημερώνει το Γραφείο Τύπου των ΑΝΕΛ στη σχετική ανακοίνωση, η συνέντευξη Τύπου θα γίνει τελικά μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 12 μ. αντί για 12.30 μ.μ.

“Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, στις 12:00, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Royal Olympic (Αίθουσα Attica)”, αναφέρεται.

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πολιτικές εξελίξεις ενόψει Συμφωνίας Πρεσπών και σεναρίων αποχώρησης ΑΝΕΛ

 

Σχετικά άρθρα