Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 14/01

Συζητήσεις, επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, με συναίσθημα, τρυφερότητα και εξομολογήσεις! Ένα καλό νέο έρχεται για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, φίλε Κριέ, το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, εκπληρώνει τις φιλοδοξίες σου και βελτιώνει την κοινωνική σου εικόνα, μέσω τις επικοινωνιακής οδού! Οι αξιοθαύμαστες διανοητικές και επικοινωνιακές σου ικανότητες, σε καθιστούν ικανό να πετύχεις ακόμα και τους πιο μεγάλους σου στόχους! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις σήμερα, ένα μήνυμα ή μία είδηση, που θα σε κάνει και πάλι να νιώσεις σιγουριά και βεβαιότητα για αυτά που έχεις ήδη πετύχει ή έχεις προγραμματίσει να πετύχεις σήμερα! Τέλος, προσπάθησε σήμερα να επικοινωνήσεις με τα άτομα της οικογένεια σου και θα δεις πως θα βρείτε μαζί τις λύσεις που θέλατε καιρό τώρα!

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θέλεις να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, να αποκτήσεις γνώσεις και νέες διαφορετικές εμπειρίες! Το μυαλό σου δεν σταματά να δουλεύει και σίγουρα σήμερα πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους σου! Ωστόσο, ίσως παραμελήσεις κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας και «σνομπάρεις» την πρακτικότητα, γεγονός που μπορεί να φέρει πιέσεις τις επόμενες ημέρες! Παρ’όλ’αυτά, εκφράζεις αξίες και φιλοσοφικούς στοχασμούς με άνεση και επιπλέον μία μετακίνηση ή ένα ταξίδι σου δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, ετοιμάσου σήμερα να στραφείς προς τον στον εσωτερικό σου εαυτό και να αναζητήσεις αλήθειες για σένα, αλλά και για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με «όπλα» την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, καταφέρνεις και εισχωρείς σε μυστικά που σε αφορούν και εξαλείφεις κάθε μυστήριο που υπάρχει σε επαφές και επικοινωνίες! Πιθανόν, η σημερινή ημέρα να σε οδηγήσει σε κουτσομπολιά, τα οποία όμως θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τους σκοπούς και τους στόχους σου! Αλλάζεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και διακρίνεις τι είναι σημαντικό για σένα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα καταφέρεις με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, να ηρεμήσεις αλλά και να διατηρήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ιδανική ημέρα για να προωθήσεις σχέδια που έχουν να κάνουν με συνεργασίες και συμφωνίες! Επιπλέον, ευνοείσαι ιδιαίτερα σε θέματα νομικού ενδιαφέροντος! Όσον αφορά, προβληματικές σχέσεις ή κάποιους τσακωμούς που είχες τελευταία, έχεις τώρα την ευκαιρία να τα «βρείτε» και να εξομαλύνεις καταστάσεις!

ΛΕΩΝ: Αγαπητό Λιοντάρι, σήμερα, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ομορφαίνεις και παίρνεις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με αλλαγή εμφάνισης, διακοπή κακής συνήθειας, βελτίωση φυσικής κατάστασης αλλά και ηρεμία ψυχολογικής κατάστασης! Πες ναι λοιπόν, στην έναρξη άσκησης και στην αλλαγή της διατροφής σου και πάρε την σημερινή ημέρα, αυτήν την απόφαση! Καλό θα ήταν επίσης, να ακολουθήσεις τους κανόνες και να επικεντρωθείς στις ουσιαστικές και πρακτικές σου ανάγκες σήμερα και θα δεις πως το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, απολαμβάνεις αισιοδοξία και χαρά, σε κάθε σου δραστηριότητα! Εκφράζεις με άνεση τις ιδέες σου και τις σκέψεις σου και όλοι σε θαυμάζουν, γεγονός που είναι και ένας από τους σημερινούς σου στόχους! Θέλεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον των άλλων και το καταφέρνεις με την δημιουργικότητα και την ξεχωριστή αυτοέκφραση σου! Αναζητάς την διασκέδαση, την ανεμελιά και την ικανοποίηση και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις υπέροχα την σημερινή ημέρα!

ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, γίνεσαι ιδιαίτερα γλυκός, καλοπροαίρετος αλλά και με συναισθηματική αυτοπεποίθηση! Εκτιμάς έμπρακτα, αυτά που έχεις και αυτά που σου προσφέρουν! Εκμεταλλεύεσαι τις εμπειρίες που είχες μέχρι τώρα και βρίσκεις λύσεις και ευκολίες σε ότι σε απασχολούσε, ιδιαίτερα όσον αφορά οικογένεια και σπίτι! Επικεντρώνεις τη σκέψη σου σε προσωπική ζωή, στα άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και γενικά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και εξομαλύνεις σχέσεις! Παρελθοντικά προβλήματα και άγχη, λύνονται σήμερα! Χρησιμοποίησε άφοβα την διαίσθηση σου, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, πραγματοποιεί στόχους κάθε είδους και επιπλέον εξομαλύνει διαπροσωπικές σχέσεις, μέσα από επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις! Είσαι δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός στους άλλους και θα καταφέρεις σίγουρα να απολαύσεις την ημέρα, με καλή παρέα! Ασχολήσου σήμερα, με τηλεφωνήματα που πρέπει να κάνεις, με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή sms που πρέπει να στείλεις και με θέματα του αυτοκινήτου που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα! Η ημέρα ενδείκνυται!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα φέρει σε σένα Τοξότη, λύσεις, ευκολίες και εύνοια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου! Θα στρέψει αποτελεσματικά την σκέψη σου σε ό,τι κατέχεις και εκτιμάς, ιδίως σε θέματα που αφορούν τις υλικές και πνευματικές σου αξίες. Σήμερα λοιπόν, καταφέρνεις να κάνεις την θεωρία, πράξη και ανακτάς την αυτοεκτίμηση σου, αφού όλα έρχονται σταδιακά στα μέτρα σου! Είναι η καλύτερη ημέρα για να πάρεις μία απόφαση για κάποια σημαντική αγορά, που καιρό τώρα σκέφτεσαι και δεν μπορούσες να καταλήξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σε αφορά και σε ευνοεί άμεσα, σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, όπως και στις ουσιαστικές διαπροσωπικές σου σχέσεις! Καταφέρνεις και διορθώνεις με σύμμαχο την λογική, αλλά και τον καλοπροαίρετο χαρακτήρα σου, κάθε προβληματική υπόθεση! Η καλύτερη ημέρα για εκπλήρωση στόχων κάθε είδους, για συμφωνίες, για αποφάσεις και για το πρώτο βήμα σε επαφές με ανθρώπους που υπήρξε κάποια παρεξήγηση ή τσακωμός στο παρελθόν! Σήμερα, με μία σου λέξη, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, καταφέρνεις με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, να ανακαλύψεις, κρυμμένες καταστάσεις και μυστικά που σε αφορούν, ιδίως λόγω της σημαντικής βοήθειας που θα έχεις από την διαίσθηση σου! Αντιλαμβάνεσαι απόλυτα τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου και τις διεκδικείς αποτελεσματικά, με παρασκηνιακούς τρόπους! Ίσως νιώσεις πως θες να αποφύγεις κοινωνικές συναναστροφές, ίσως επειδή αισθάνεσαι λίγο πιο ντροπαλός και μυστικοπαθής απ’ότι συνήθως, αλλά και πάλι ένα μήνυμα ή μία επαφή, θα σε χαροποιήσεις ιδιαίτερα! Ένα μυστικό σου, είναι απόλυτα ασφαλές, γι’ αυτό μην φοβάσαι!

ΙΧΘΥΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, ετοιμάσου σήμερα να εκπληρώσεις ελπίδες, στόχους και να ενδυναμώσεις τις φιλίες σου, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα! Θα πάρεις ένα χαρούμενο νέο μέσα από τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις και επιπλέον, η περιεκτική και ανοιχτή σκέψη σου, σε βοηθά σε όλες σου τις επαφές και επικοινωνίες. Πετυχαίνεις σήμερα και έχεις πολλούς ανθρώπους γύρω σου, τους οποίους γοητεύεις με το μυαλό σου και εκείνοι σε βοηθούν σε ό,τι στόχο διεκδικείς! Μην φοβηθείς να εκφράσεις τις ιδέες σου, ακόμα κι αν τις θεωρείς εκκεντρικές ή περίεργες!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 14/01

Σχετικά άρθρα