Πότε κάνει πρεμιέρα το Master Chef 3;

Ο τρίτος κύκλος του Master Chef είναι ένα από τα προγράμματα που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Οι επιδόσεις του μαγειρικού διαγωνισμού του Star την περασμένη σεζόν ήταν εντυπωσιακές γεγονός που του έδωσε το πράσινο φως για νέα επεισόδια.

Τα στοιχεία ριάλιτι που υπήρχαν και οι καβγάδες των παικτών που πολλές φορές έφτανα μέχρι και στις ύβρεις έκανε το δεύτερο κύκλο αντικείμενο συζήτησης στα social media και όχι μόνο. Πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του τρίτου κύκλου.

Την ημερομηνία της πρεμιέρας αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του Star ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το πρώτο επεισόδιο με τις οντισιόν θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου. Στην αρχή τα επεισόδια θα μεταδίδονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη όμως στη συνέχεια η συχνότητα θα μεγαλώσει. Στόχος των ιθυνόντων του Star είναι ο μαγειρικός διαγωνισμός να καταφέρει να χτίσει το κοινό καθώς θυμίζουμε ότι μέσα στον Φεβρουάριο κάνει πρεμιέρα και το Survivor, οπότε και ο ανταγωνισμός θα αυξηθεί.

Στην κριτική επιτροπή θα είναι και φέτος ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τους 60 που ξεχώρισαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού και πέρασαν στο bootcamp. Από αυτούς, μόνο οι 22 θα μπουν στην κουζίνα του Master Chef και θα δώσουν τη μάχη για τον τίτλο αλλά και το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Πηγή: topontiki.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Master Chef: Πώς ένας πρώην τραπεζικός, ένα μοντέλο και ένας … κλειδαράς “απογείωσαν” τον φετινό διαγωνισμό

 

Σχετικά άρθρα