10 σημάδια που δείχνουν ότι έχει αρχίσει να σε ερωτεύεται

Είσαι σε μια σχέση εδώ και κάμποσο καιρό αλλά δεν ξέρεις ακόμα πού βαδίζετε; Δεν είναι ανάγκη βέβαια πάντα να ξέρεις και να προγραμματίζεις τα πάντα! Ωστόσο, αν θέλεις να μάθεις αν ο φίλος σου σε βλέπει… σοβαρά, αν έχει αισθήματα για σένα, τότε μπορείς να δεις τα σημάδια χωρίς να χρειαστεί να τον ρωτήσεις! Ένας love coach αποκαλύπτει τα σημάδια που δεν ξεγελούν κανέναν, που αποδεικνύουν περίτρανα ότι έχι

Παίρνει πρωτοβουλίες

Τα λόγια αν δεν συνοδεύονται από έργα δεν έχουν να πουν τίποτα. Οπότε αν σου λέει ότι σ’αγαπάει αλλά στην πράξη δεν κάνει τίποτα γι’ αυτό μάλλον δεν ισχύει. Αντιθέτως, αν συνεχώς κανονίζει πράγματα, σου κάνει εκπλήξεις, κάνει προτάσεις για κοινές εξόδους, για μικρές αποδράσεις, τότε είναι σίγουρο ότι ενδιαφέρεται πολύ για σένα!

Δεν κρύβει τη σχέση σας!

Περπατάτε μαζί στον δρόμο χέρι-χέρι, όταν συναντάτε κάποιον γνωστό του σε συστήνει ως το κορίτσι του, γνωρίζεις ήδη τους φίλους και ενδεχομένως και την οικογένειά του. Αυτό σημαίνει ότι σε θεωρεί σημαντική στη ζωή του!

zeugari vroxi

Ενδιαφέρεται για ό,τι κάνεις

Σου κάνει συνεχώς ερωτήσεις για τη σχολή, το διάβασμα, τα ενδιαφέροντά σου, για το πώς πέρασες τη μέρα σου, αν κάτι σε απασχολεί… Αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για σένα, για το πώς είσαι, για το πώς τα περνάς, για το αν είσαι χαρούμενη… Θέλει επομένως να αποτελεί μέρος της ζωής σου και της καθημερινότητάς σου!

Η γνώμη σου μετράει για εκείνον

Για σημαντικές αποφάσεις στη ζωή του ή και για μικρότερες ζητά τη γνώμη σου και θέλει να συζητάτε αυτά που τον απασχολούν! Αυτό σημαίνει ότι σε θεωρεί δικό του άνθρωπο και σε εμπιστεύεται!

Κάνει σχέδια για… εσάς

Αν κάνει σχέδια που περιλαμβάνουν και εσένα μέσα τότε είναι φανερό ότι του είσαι απαραίτητη και σε θέλει στη ζωή του! Προσοχή όμως: αν τα σχέδια αυτά τα κάνει σε ένα στάδιο της σχέσης σας που είναι ακόμα πολύ πρώιμο, πρέπει να σε ανησυχήσουν, μήπως είναι λίγο παρορμητικός! Ή βέβαια μπορεί και να είναι… τρελά ερωτευμένος!

Σε εμπιστεύεται!

Σου εξομολογείται πράγματα που μόνο εσύ ξέρεις, πράγματα που λέει μόνο στους πολύ δικούς του ανθρώπους. Αυτό είναι δείγμα μεγάλης οικειότητας και είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση!

Σε αγγίζει συνεχώς (όχι απαραίτητα πονηρά)

Αν επιδιώκει συνεχώς την απτική επαφή, τότε σημαίνει ότι θέλει να σε αισθάνεται συνεχώς κοντά του. Η αφή είναι πολύ σημαντική αίσθηση σε μια σχέση. Να σου κρατάει το χέρι, να σε χαϊδεύει στο πόδι, στο χέρι, στο πρόσωπο ή τα μαλλιά, να σε φιλάει τρυφερά: όλα αυτά είναι σημάδια οικειότητας, τρυφερότητας και έντονων συναισθημάτων!

aggigma

Σας κάνει συχνά εκπλήξεις και μικρά δωράκια

Θα έρθει κάτω από το σπίτι σου για να σε δει έστω και για πέντε λεπτά, για να σε αγκαλιάσει για λίγα δευτερόλεπτα, θα σου φέρει λουλούδια, θα σου αγοράσει το αγαπημένο σου γλυκό, θα κανονίσει να πάτε στο αγαπημένο σας συγκρότημα μαζί… Μικρές ή μεγαλύτερες εκπλήξεις είναι και αυτές που αποτελούν το αλατοπίπερο μιας σχέσης!

agapi ravasaki

Ξέρεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται!

Όχι καταπιεστικά, επειδή και οι δυο σας το θέλετε! Μοιράζεστε την καθημερινότητά σας, ξέρετε ο ένας το πρόγραμμα του άλλου και σε ενημερώνει όταν δεν μπορεί να μιλήσει.

Είστε στον κόσμο σας!

Αν μερικές φορές ακόμα και όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος πέρα από εσάς τους δυο, που βρίσκεστε σε ένα… παράλληλο σύμπαν με τους υπόλοιπους, τότε προφανώς και όχι μόνο εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί σου αλλά και εσύ μαζί του! Υπέροχο όλο αυτό! Και αξίζει να το ζήσεις!

zeygari ston kosmo toys

Νίκη Κοσκινά

Με πληροφορίες από femmeactuelle.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μήπως έχω αρχίσει να τον ερωτεύομαι;

Ξέφρενος έρωτας ή αληθινή αγάπη: Τι είναι προτιμότερο;

Κεραυνοβόλος έρωτας: Ποιες είναι οι παγίδες του;

7 πράγματα που κάνει ο κολλητός σου αν είναι ερωτευμένος μαζί σου

Όταν η αγάπη δεν φτάνει: Τον αγαπάω αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί…

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα