Βικτώρια Καρύδα: Το σοκ για τη δολοφονία του συζύγου και οι όρκοι αιώνιας αγάπης (βίντεο)

Η Βικτώρια Καρύδα γνώρισε το απόλυτο σοκ με τη δολοφονία του συζύγου της έξω από το σπίτι τους στη Βούλα. Η καλλονή, με αποκλειστική επιστολή που έστειλε στην Τατιάνα Στεφανίδου, αποκάλυψε την αγάπη και τη στοργή που τρέφει ακόμα για το σύζυγό της, δηλώνοντας αιώνια αγάπη.

Μαζί με την επιστολή, απέστειλε και προσωπικές φωτογραφίες του ζευγαριού, από ανέμελες στιγμές, τόσο από ταξίδια τους, όσο και από την επέτειο του γάμου τους.

«Τόσο καιρό δεν μίλησα σε κανέναν και μόνο άκουγα… Άκουσα τα απίστευτα για τον άνθρωπό μου, τον άντρα μου, τον πατέρα των παιδιών μου και πάλι σώπασα…

Τώρα όμως θέλω να σας πω ότι ήταν για μένα και θα είναι για πάντα ο πιο καλοσυνάτος, ο πιο γλυκός άνθρωπος όλου του κόσμου. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ίσα ίσα, ήταν πάντα εκεί για όποιον τον χρειάστηκε. Θέλω να σας πω πόσο δύσκολο είναι να χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου, το άλλο σου μισό, τον καλύτερο άντρα που είχα γνωρίσει στην ζωή μου… Τον αγαπώ τόσο πολύ!

Είναι ο άντρας μου, ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα μου… Ήταν τόσο καλός άνθρωπος με όλους, με ανοιχτή καρδιά, έξυπνος, αξιοπρεπής, έκανε πολλά καλά πράγματα στην ζωή του… Γι’ αυτό θα τον θυμούνται για πάντα, γιατί σαν τον Γιάννη είναι πολύ λίγοι. Είναι ο άγγελός μου, τον νιώθω δίπλα μου κάθε λεπτό και τον αγαπώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τον αγαπούσα πολύ», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η δήλωση της Σπυροπούλου για τη Βικτώρια Καρύδα στο My Style Rocks (βίντεο)

My Style Rocks: Tο μήνυμα του ΣΚΑΙ μετά τη δολοφονία στη Βούλα (βίντεο)

Σοκ για παίκτρια του My Style Rocks από τη δολοφονία του συζύγου της στη Βούλα

 

Σχετικά άρθρα