Ανεβαίνει τελικά το «Ζητείται ψεύτης». Ποιος ηθοποιός – έκπληξη αντικαθιστά τον Σεφερλή;

Στην κοπή της πίτας των θεάτρων Παλλάς και Ήβη περίμενε τους δημοσιογράφους μια μεγάλη έκπληξη. Η Κατερίνα Γκαγκάκη, υπεύθυνη επικοινωνίας των Θεατρικών Σκηνών ανακοίνωσε πως η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» τελικά θα ανέβει στο θέατρο Παλλάς. Μετά το σάλο που έγινε με την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή και τους ανθρώπους που έμειναν χωρίς δουλειά βρέθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί το ρόλο του Ντίνου Ηλιόπουλου. Ο λόγος για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Το Μάρτιο ανεβαίνει το Ζητείται Ψεύτης με τον Αλέξη Γεωργούλη. Με τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τη Ναταλία Δραγούμη», δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους.

Στην κοπή της πίτας έδωσε το παρών και ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε αν νιώθει πως αντικαθιστά το Μάρκο Σεφερλή δήλωσε: «Δεν το βλέπω ως αντικατάσταση ή ότι παίρνω τη θέση κάποιου. Ο παραγωγός προσπαθεί να αναπληρώσει και τις θέσεις που χαθήκανε γιατί κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν να μένουν χωρίς δουλειά».

Το 2019 όμως φαίνεται πως μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Αλέξη Γεωργούλη αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι κριτής στο Your Face Sounds Familiar. Ο ηθοποιός δεν επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του αλλά μας «επέτρεψε» να το πιστεύουμε. «Θα συνεργαστούμε με τον ΑΝΤ1. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό για το YFSF, θα δούμε. Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να γίνω κριτής», είπε.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Μάρκος Σεφερλής «λύνει» τη σιωπή του για τη ακύρωση του «Ζητείται Ψεύτης»

«Ζητείται ψεύτης»: Όλο το παρασκήνιο της ακύρωσης της παράστασης

 

Σχετικά άρθρα