Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Έτοιμοι να ξαναγίνουν γονείς;

Ήταν ο πλέον αμετανόητος εργένης και τώρα όχι μόνο έχει παντρευτεί, όχι μόνο έχει αποκτήσει και δίδυμα, αλλά θέλει να ξαναγίνει μπαμπάς!Αυτό τουλάχιστον ισχύει σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τζορτζ και την Αμάλ Κλούνεϊ να είναι μόλις ένα βήμα προτού να υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι.

Συγκεκριμένα, στο τελευταίο τεύχος του Heat αναφέρεται πως ο ηθοποιός και η δικηγόρος επιθυμούν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους και να χαρίσουν στον γιο και την κόρη τους ακόμα ένα αδερφάκι.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι θα ακολουθήσει τη διαδικασία της υιοθεσίας για την απόκτησή του, ενώ σύμφωνα με πηγή «αυτό είναι κάτι που από καιρό επιθυμούσαν –ακόμα και προτού να παντρευτούν- και τώρα αποφάσισαν να το κάνουν πράξη, είναι πολύ χαρούμενοι».

 

Η ίδια πηγή, μάλιστα, συνέχισε: «Η Amal πάντα ήθελε να κάνει 3 παιδιά και τώρα έχει αφοσιωθεί στην υιοθεσία μιας ακόμα κόρης», προσθέτοντας: «Μιας και η Amal απέκτησε τα δίδυμα σε μεγάλη ηλικία, αποφάσισαν το τρίτο τους παιδί να το υιοθετήσουν».

Άγνωστο παραμένει το από ποια χώρα θα είναι το παιδί που σκέφτεται το ζευγάρι να υιοθετήσει ή πόσο πολύ έχει προχωρήσει η απαιτούμενη διαδικασία.

Ωστόσο, ο George είχε δηλώσει στο “Extra” το 2017 ότι έχει «τελειώσει» με την απόκτηση παιδιών, ενώ την ίδια χρονιά και η Amal είχε επιβεβαιώσει στο «The Hollywood Reporter» πως δε θα κάνει άλλα παιδιά.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος θα δείξει αν κι αυτός ο καπνός έχει φωτιά ή όχι…

Πηγή: star.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Αμάλ Κλούνεϊ χρίστηκε Citizen of the Year από τα Ηνωμένα Έθνη!

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Γιατί απουσίαζαν από τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας;

Τζόρτζ Κλούνεϊ: Aλήθεια δεν πίστευα ότι στα 56 χρόνια μου θα γινόμουν πατέρας διδύμων!

Οικογένεια Κλούνεϊ: Πώς ο περιζήτητος εργένης που χώριζε γιατί «δεν ήθελε παιδιά» βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της διάσημης δικηγόρου

 

Σχετικά άρθρα