Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 18/01

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα έχεις πολλή γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν όλους όσους σταθούν δίπλα σου. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απελπίζεσαι, γιατί με την κοινωνικότητα που διαθέτεις, είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα αισθηματικά σου, θα πάνε πολύ καλά αν αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και δείξεις με κάθε τρόπο τα έντονα συναισθήματά που έχεις για το σύντροφό σου. Εσύ που ζεις ερωτικές μοναξιές η μέρα είναι καλή για να συναντήσεις ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, που το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει και σου εκδηλώνει τον έρωτα του.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου για να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις και όλα αυτά που μπορεί να λείπουν από το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί θα προκύψουν τα καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε τα πάντα μπορούν να διορθωθούν σήμερα στη σχέση σου αρκεί να κουβεντιάσεις, να ανοίξεις την καρδιά σου και να βάλεις και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου όσον αφορά το σύντροφό σου. Η μέρα φέρνει μεγάλη ερωτική εύνοια για φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες και στους ελεύθερους εκπρόσωπους του ζωδίου σου.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι σου και το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας για να μιλήσεις για το πως αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, κάνε την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις στη σχέση σου και να πρέπει να μιλήσεις για να ξεδιαλύνεις τις καταστάσεις ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Πάντως, είτε είσαι μόνος είτε όχι, να ξέρεις πως σήμερα όλα μπορούν να συμβούν! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί να περιμένετε νέα από ένα άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν και θα επανέλθει στο προσκήνιο, ζητώντας σας ένα νέο ξεκίνημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα θα καταπλήξεις το σύντροφό σου με την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που σε διακατέχει και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Η καλή σου διάθεση και η καλή επικοινωνία θα βελτιώσει πολύ την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι φρόντισε να ετοιμαστείς, γιατί αυτή την περίοδο θα βρεις το άλλο σου μισό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα και μίλησε για σχέδια που κάνεις μαζί με το σύντροφό σου για το μέλλον. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σας. Βγείτε και μιλήστε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, μην γίνεσαι ανταγωνιστικός με τον άνθρωπό σου και μη βλέπεις τη σχέση σου αρνητικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου, κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να του δώσεις περισσότερη σημασία.

ΙΧΘΥΣ: Η ημέρα θα σου στρώσει έτσι τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, οι επιρροές που σου στέλνει η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε ευνοήσουν, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις εδώ και καιρό.

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 18/01

Σχετικά άρθρα