Τροχαίο ατύχημα για τον 97χρονο πρίγκιπα Φίλιππο! Τι συνέβη;

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος, ενεπλάκη χθες Πέμπτη 17 Ιανουαρίου σε ένα τροχαίο ατύχημα.

Συγκεκριμένα, το δυσάρεστο συμβάν έλαβε χώρα κοντά στον Πύργο του Σάντριγχαμ, την ιδιωτική κατοικία της βασιλικής οικογένειας στην ανατολική Αγγλία, σύμφωνα με ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Ευτυχώς, ο 97χρονος Δούκας του Εδιμβούργου δεν τραυματίστηκε, ενώ όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες το ατύχημα συνέβη μεταξύ του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο πρίγκιπας με ένα άλλο όχημα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τοπικές αστυνομικές αρχές δεν άργησαν να φτάσουν στο σημείο του συμβάντος. Μάλιστα, και σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ήταν ο ίδιος που οδηγούσε το όχημα, όταν ανατράπηκε από την σύγκρουση, η οποία και έγινε όταν ο Φίλιππος έβγαινε στον κεντρικό δρόμο.

Όσον αφορά το άλλο όχημα, οι αρχές λένε πως επέβαιναν δύο άνθρωποι, οι οποίοι και υπέστησαν ελαφρά τραύματα, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με την εφημερίδα metro, ισχυρίστηκε πως είδε τον Φίλιππο σε κατάσταση σοκ, όσο οι διασώστες τον απομάκρυναν από το όχημα.

«Είχε τις αισθήσεις του, αλλά φαινόταν έντρομος», τόνισε στο BBC.

Ευτυχώς, ο πρίγκιπας Φίλιππος δε χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, αλλά όπως είπε εκπρόσωπος του παλατιού, επέστρεψε στον Πύργο του Σάντριγχαμ και τον εξέτασε γιατρός εκεί, όπου και μένει με τη βασίλισσα Ελισάβετ από τα Χριστούγεννα.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ο έρωτας με την 13χρονη Ελισάβετ, οι γκάφες και η παράξενη σχέση με την Ελλάδα

 

 

Σχετικά άρθρα