Τροχαίο στην Καλαμάτα: Θρήνος και έρευνες για τον θάνατο 16χρονου μαθητή

Μέσα σε κλίμα οδύνης, το μεσημέρι του Σαββάτου από το Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Αίπειας και παρουσία εκατοντάδων συγγενών και φίλων, κηδεύτηκε ο 16χρονος, τη ζωή του οποίου αφαίρεσε η τρελή πορεία αυτοκινήτου, την ώρα που επέστρεφε σπίτι του από το Λύκειο Θουρίας όπου φοιτούσε.

Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν, κοντά στο σούπερ μάρκετ «Λάμπου» στη Θουρία, αυτοκίνητο που, σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, οδηγούσε Ρομά και έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στο ρεύμα προς Καλαμάτα, ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο, χτύπησε το μαθητή που περπατούσε στο πεζοδρόμιο και ανετράπη.

Ο ασυνείδητος οδηγός αμέσως μετά τη πράξη του, σύρθηκε και βγήκε από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε και εξαφανίσθηκε.

Μία ώρα αργότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, εμφανίστηκε ένας 28χρονος, ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι αυτός ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου. Όμως από την πρώτη στιγμή οι περιγραφές και η «ομολογία» του δεν έπεισαν τους αστυνομικούς και, όπως έδειξε η προανάκριση, προσπάθησε ανεπιτυχώς να καλύψει τον πραγματικό δράστη, που πληροφορίες αναφέρουν πως είναι συγγενής του.

Ο 28χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, καθώς προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονταν μέχρι το βράδυ του Σαββάτου που έληγε το Αυτόφωρο για τον εντοπισμό του πραγματικού οδηγού.

Πάντως, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε καλό δρόμο για τον εντοπισμό του.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης

Μεσσηνία: Αρπαγή κοπέλας κατέληξε σε φρικτό τροχαίο

Σχετικά άρθρα