Δολοφονία Τοπαλούδη: Στη Ρόδο ο 20χρονος μετά τις νέες καταγγελίες για βιασμό

Φρικιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως σχετικά με τον βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο από τον νεαρό, ο οποίος κρατείται και κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο βιασμός αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη 23χρονου Ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι τον διέπραξε μαζί με τον 20χρονο πλέον Αλβανό, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Γρεβενών και μάλιστα τρεις μόλις μέρες μετά από τη δολοφονία της Ελένης.

Η δικηγόρος μάλιστα της 19χρονης αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104.6» ότι ο βιασμός της κοπέλας έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις.

«Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, την ασφάλισαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο», είπε.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Espresso, ο 23χρονος ομολόγησε κυνικά ότι ο 20χρονος Αλβανός χτυπούσε με μανία τη 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ενώ ο ίδιος απολάμβανε το θέαμα και αυνανιζόταν.

Μετά από τις εξελίξεις αυτές ο 20χρονος Αλβανός αναμένεται να μεταχθεί στη Ρόδο, ώστε να δώσει κατάθεση για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ώστε να επιστρέψει στο νησί για να καταθέσει για τις νέες κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Σήμερα μάλιστα θα μεταφερθεί στον ανακριτή ο 23χρονος Ρομά.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Εμπλεκόμενος και σε άλλο βιασμό ο 19χρονος Αλβανός;

 Δολοφονία Τοπαλούδη: Δέχθηκα κι εγώ επίθεση στο σπίτι που σκότωσαν την Ελένη

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: «Παγίδα βιασμού το λευκό βαν»

Το χρονικό της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας που την πέταξαν ζωντανή στα βράχια – Οι αντιφατικές καταθέσεις, τα παρακάλια και το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της

Σχετικά άρθρα