Έλενα Χριστοπούλου: Γιατί έκανε αγωγή στον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση;

Η Έλενα Χριστοπούλου και ο Πάνος Καλλίτσης ήταν ένα ζευγάρι που δεν απασχολούσε τα Μέσα με την προσωπική του ζωή με μοναδική εξαίρεση την επίθεση με όπλο που δέχθηκε από άγνωστους άνδρες τρία χρόνια πριν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011 και χώρισε το 2017 για αδιευκρίνιστους λόγους μέχρι σήμερα. Η αγωγή όμως που κατέθεσε η Έλενα Χριστοπούλου σε βάρος του Πάνου Καλλίτση ρίχνει φως στα πράγματα δίνοντας νέα δεδομένα στη σχέση τους.

Η booker και coach του GNTM που κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα στο παιχνίδι στην αγωγή που θα εκδικαστεί στις 28 Ιανουαρίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αποτελεί αδιαµφισβήτητο γεγονός ότι ο εναγόµενος είχε ιδιαίτερη σχέση µε τα χρήµατα. Αν και εγώ ήµουν υπεύθυνη για το κλείσιµο του ταµείου, εκείνος έπαιρνε τα έσοδα και τα κατέθετε σε προσωπικούς του λογαριασµούς στους οποίους εκ των υστέρων πληροφορήθηκα ότι έβαζε συνδικαιούχους µέλη της πατρικής οικογένειάς του, έτερο µέρος αυτών έβαζε σε θυρίδες και τα υπόλοιπα σε σηµεία που µόνο εκείνος γνώριζε. Έκτοτε έχω περάσει διά πυρός και σιδήρου. Η συµπεριφορά του είναι άκρως προσβλητική. Παρακρατεί προσωπικά µου πράγµατα, κοσµήµατα και τις οικονοµίες µου τις οποίες του είχα εµπιστευθεί λόγω capital controls και είχε φυλάξει εκείνος σε µέρος στο οποίο πλέον δεν έχω πρόσβαση. Αρνείται να µου αποδώσει και τα εµπορεύµατα της επιχείρησής µου, ενώ έχει προβεί και σε παράνοµες ενέργειες στο πλαίσιο των τραπεζικών συναλλαγών σε βάρος µου. Πρόσφατα διαπίστωσα ότι έχει αφαιρέσει τόσο από δικό µου όσο και από τον κοινό µας λογαριασµό ποσό ύψους 60.000 ευρώ χωρίς να µε ενηµερώσει».

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για ακόμα μια πτυχή της σχέσης τους εισχωρώντας σε πιο προσωπικές τους πτυχές. «Μου έλεγε ότι είμαι παραπάνω βαριά από όσο πρέπει, περισσότερο ψηλή από όσο πρέπει ότι δεν προσέχω τον εαυτό μου, ότι δεν του άρεσα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου μου», αποκαλύπτει η booker.

Η απάντηση του Πάνου Καλλίτση

Σχετικά με δημοσίευμα του Έθνους υπό τον τίτλο «Λαμπερός γάμος, σκληρό διαζύγιο» και έπειτα από εξώδικη δήλωση του κ. Πάνου Καλλίτση, μέσω του συνηγόρου του Νίκου Αγαπηνού, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

«Το ανωτέρω δημοσίευμα απηχεί αποκλειστικά και μόνο τις θέσεις της Έλενας Χριστοπούλου, όπως αυτές εκφράζονται στην αγωγή διαζυγίου που έχει υποβάλλει, και δεν αποτελούν πραγματικότητα.

Η ανωτέρω δημοσίευση των θέσεων της κυρίας Χριστοπούλου έγινε χωρίς τη συναίνεση του Πάνου Καλλίτση, ο οποίος δεν επιθυμούσε και δεν επιθυμεί τη δημοσίευση προσωπικών δεδομένων και δηλώνει ρητώς πως σε κάθε περίπτωση ότι όσα αναγράφονται ειναι ψευδή και τα πραγματικά δεδομένα θα εκτεθούν από τον ίδιο με τους προβλεπόμενους κατά νόμον τρόπους στη Δικαιοσύνη, που είναι η μόνη αρμόδια να αποφανθεί».

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πάνος Καλλίτσης: Προετοιμάζω την Ελεονώρα Μελέτη για να γεννήσει με στυλ!

Καλλίτσης – Χριστοπούλου: Η καθημερινότητα μετά την επίθεση. Ποιους συνάντησαν στο Κολωνάκι; Δείτε το φωτογραφικό υλικό!

Έλενα Χριστοπούλου: Δεν θα κάλυπτα ποτέ ανθρώπους που… σηκώνουν χέρι»!

 

Σχετικά άρθρα