Δύσκολες στιγμές για τον Δ. Ουγγαρέζο: Έχασε τον πατέρα του…

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βιώνει δύσκολες στιγμές, καθώς έχασε τον πατέρα του. Όπως ήταν φυσικό ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απουσίαζε σήμερα από το Πρω1νό, αλλά και από το ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζεται.

Η Φαίη Σκορδά είπε συγκινημένη στην έναρξη της εκπομπής: «Είναι μία αμήχανη στιγμή για όλους μας να είμαστε εδώ, ζωντανά μαζί σας! Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την εκπομπή, γιατί ο Δημήτρης μας, ένας καλός μα φίλος περνά δύσκολα, περνά αρκετά δύσκολα… Έχασε τον μπαμπά του. Του στέλνουμε μία μεγάλη αγκαλιά, την αγάπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια και με αυτά τα λόγια από καρδιάς θα πάμε σε διαφημίσεις και θα προσπαθήσουμε να είμαστε μαζί σας στο Πρω1νό».

Δείτε μια παλιά συγκινητική ανάρτησή του για τον πατέρα του για τη γιορτή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν έχω ιδέα αν μπορούν οι λέξεις να χωρέσουν όλα εκείνα για τα οποία θέλω να ευχαριστήσω τον καπτα-Γιώργη…ή μάλλον έχω: Δε μπορούν. Σ ’ευχαριστώ που δεν ήσουν τέλειος. Που έκανες λάθη και με έμαθες πώς είναι να μαθαίνεις απ’τα λάθη σου, να αγαπάς τους ανθρώπους, να εκτιμάς τη γενναιοδωρία και να αντιδράς στην αδικία – ακόμη κι όταν δε αφορά εσένα, αλλά αφορά τον διπλανό σου. Με έκανες άνθρωπο, ίσως όχι τόσο δυνατό, αλλά σίγουρα επίμονο, δίκαιο και δοτικό. Σ’ ευχαριστώ που μου δίδαξες να προχωρώ και να εξελίσσομαι προς το τέλειο, αναγνωρίζοντας πως ο ίδιος δεν είμαι τέλειος. Τελικά, κοίτα που βρήκα λόγια για να σ’ευχαριστήσω, ξέρω όμως ότι μια λέξη αρκούσε: Μπαμπά, ευχαριστώ. Πέμπτη είναι ακόμη, η γιορτή του πατέρα είναι αυτήν την Κυριακή. Άντε, πηγαίνετε να του πάρετε ένα μοναδικό δώρο, όπως είναι εκείνος κι εσείς γι’αυτόν.. #JohnnieWalker #JohnnieWalkerBlackLabel#TheGiftToGive

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Ougarezos B (@d_ougarezos) στις

 

Πηγή: peoplegreece.com

 

 

Σχετικά άρθρα