Ο γνήσιος «παιχνιδάς» φρόντισε να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι!

Τι επιθυμεί κάθε παιδί πέρα από αγάπη, χάδια και αγκαλιές; Τουλάχιστον ένα παιχνίδι! Κι ενώ τις γιορτινές μέρες που πέρασαν, τα σπίτια μας γέμισαν δώρα, που δεν ξέρουμε καν πού να τα φυλάξουμε, υπάρχουν εκεί έξω παιδάκια που θα φωτιζόταν το πρόσωπό τους με ένα τεράστιο χαμόγελο αν έπαιρναν έστω και ένα παιχνίδι στα χέρια τους!

Αυτήν την ανάγκη αφουγκράστηκε ο Μουστάκας. Ως γνήσιος «παιχνιδάς» που είναι, γνωρίζει πως σε έναν ονειρικό κόσμο όλα τα παιδιά παίρνουν δώρο για τα Χριστούγεννα. Όλα χωρίς εξαιρέσεις!

Γι’ αυτόν το σκοπό, άνοιξε μια μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά που μεγαλώνουν στο Σπίτι που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Μελίσσια. Δέχτηκε όλους τους μικρούς φίλους, τους ευχήθηκε «χρόνια πολλά» και χάρισε δώρα και χαμόγελα! Φροντίζοντας να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι!

Τα καταστήματα παιχνιδιών Μουστάκας στηρίζουν έμπρακτα το αξιοσημείωτο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και υποστηρίζουν το Όραμα του για αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον και σεβασμό όλων των παιδιών!

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Θέλεις να κάνεις δώρα σε παιδιά που έχουν ανάγκη; Μάθε πώς!

Παιχνίδι: πώς βοηθά το παιδί να αντιμετωπίσει τα άγχη και τους φόβους του

 

Σχετικά άρθρα