Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 23/01

Ερμής Τετράγωνο με Ουρανό και έρχονται απρόσμενα δυσάρεστα νέα, ξαφνικές δυσκολίες και αρκετές κόντρες και ξεσπάσματα! Κρατήστε την ψυχραιμία σας Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, σε συμβουλεύει να επιστρατεύσεις ωριμότητα, υπομονή, υπευθυνότητα και εντιμότητα! Απέφυγε όσο μπορείς συναισθηματικά ξεσπάσματα, παρορμητισμό και νευρικότητα, ιδίως σε επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, γιατί θα εκτεθείς, αφού θα «βγάλεις έναν εαυτό» που δεν θες! Σταθερές σχέσεις και σημαντικοί τομείς τις ζωής σου, θα αντιμετωπίσουν ανατροπές, εντάσεις και κάποια απρόσμενα αρνητικά γεγονότα. Καλό θα ήταν λοιπόν, να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ότι κι αν συμβεί, ώστε να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική και όχι μόνο, εικόνα σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία σε όλες σου τις συναναστροφές, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις, αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού! Περιόρισε τον αυθορμητισμό, τον ενθουσιασμό σου και την υπέρμετρη αισιοδοξία σου, αν δεν θες να παρασυρθείς σε λάθη ή σε λόγια, που αργότερα θα μετανιώσεις! Επιπλέον προσοχή, θα πρέπει να δείξεις στις μετακινήσεις σου! Οργάνωσε σωστά τα ταξίδια σου ή τις εκδρομές σου και φρόντισε να έχεις σύνεση και ψυχραιμία στην οδήγηση, για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ίσως έκανες υπερβολική υπομονή και «μάζευες» πολλά μέσα σου, φίλε Δίδυμε και τώρα είσαι ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί! Το θέμα είναι πως με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, μάλλον θα το παρακάνεις και ξεπεράσεις τα όρια, με αποτέλεσμα να «πετάξεις» πολλές κακίες μέσα στα νεύρα σου, τις οποίες φυσικά δεν εννοείς! Έχεις δίκιο να είσαι πλέον καχύποπτος με τους ανθρώπους, όμως πρέπει σήμερα να μάθεις να συγχωρείς και να δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία, ιδίως σε αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα φίλε Καρκίνε, το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού πλήττει κυρίως, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μέσα από επαφές ή συζητήσεις, θα υπάρξουν παρερμηνεύσεις, λάθος λόγια, νευρικότητα και πιθανόν λεκτική επιθετικότητα, που θα φέρει ρήξεις και ισχυρές εντάσεις. Εσύ οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος απέναντι σε οποιαδήποτε ανατροπή, να αποβάλλεις τάσεις εγωισμού και προκλητικότητας, όπως και να είσαι προετοιμασμένος για τροπή των γεγονότων που δεν περιμένεις! Κάνε υπομονή, μην τραβάς καταστάσεις στα άκρα και θα δεις ότι απλά είναι μία δύσκολη ημέρα, που θα περάσει!

ΛΕΩΝ: Αρκετές δυσκολίες θα έχει η σημερινή ημέρα, αγαπητό Λιοντάρι, λόγω της όψης Τετραγώνου Ερμή-Ουρανού! Ωστόσο, μπορείς να τις αποφύγεις, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και προσεκτικός! Φρόντισε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητάς σου και οργάνωσε σωστά τον χρόνο σου για τυχόν υποχρεώσεις και τρεξίματα, προκειμένου να τα προλάβεις όλα και να έχεις και την δυνατότητα να ξεκουραστείς! Αν σχεδιάζεις μία αλλαγή στην εμφάνιση σου, καλό θα ήταν να μην την κάνεις σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, νιώθεις φίλε Παρθένε, πως θες να ξεφύγεις από τα «κουτάκια» σου, την σοβαροφάνεια και τα «πρέπει»! Καλά κάνεις, όμως φρόντισε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και επιπολαιότητες, από την ανάγκη που έχεις σήμερα να το «ρίξεις έξω»! Κάποια ανατρεπτικά γεγονότα και ορισμένες έκρυθμες και ανάστατες καταστάσεις, θα σε αποσυντονίσουν και θα φέρουν εντάσεις και καυγάδες. Προσπάθησε λοιπόν, για να μην υπάρχουν δυσάρεστες συνέπειες, να μην φερθείς με έπαρση και εγωισμό, επειδή απλά θες να βγεις εσύ από πάνω!

ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, σε επηρεάζει αρκετά και οφείλεις να δείξεις προσοχή! Η όψη θα πλήξει τον ευαίσθητο τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, όπου λόγω κάποιων ανατρεπτικών καταστάσεων, πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις και καυγάδες. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην προκαλείς με τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα! Προσπάθησε με ήρεμο τρόπο και ομαλή συζήτηση, να λύσετε τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν ή προϋπήρχαν. Ο τσακωμός, ποτέ δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, σε προειδοποιεί να προσέξεις τα λόγια σου και τις επαφές σου! Το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, σε παρασύρει σε παρορμητική επικοινωνία, λάθος λέξεις και τελικά, άλλα θες να πεις και άλλα λες! Παράλληλα και οι άλλοι θα είναι κάπως επιθετικοί και απότομοι απέναντι σου, σε επαφές και επικοινωνίες, γεγονός που θα σε φέρει στα όρια σου και δεν θα ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να αντιδράσεις! Γενικά, η μέρα δεν ενδείκνυται για κουτσομπολιά, σημαντικές επαφές, συναντήσεις και συμφωνίες, ανταλλαγή μηνυμάτων και απροσεξίες στις μετακινήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, θα γίνεις λίγο πιο πεισματάρης και αεικίνητος στις απόψεις σου, στις επαφές και επικοινωνίες σου. Οι συνομιλητές σου, θα σε θεωρήσουν λανθασμένα, ισχυρογνώμων και πιθανόν εγωιστή, γεγονός που ενδεχομένως να φέρει ρήξεις, παρεξηγήσεις και καυγάδες. Προσπάθησε λοιπόν να κάνεις υπομονή και ένα βήμα πίσω σε ότι κι αν ακούσεις και αύριο είναι μία νέα μέρα, κατά την οποία θα καταφέρεις να υποστηρίξεις την γνώμη σου, αποτελεσματικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, θέλει αυτοσυγκράτηση, υπομονή, λογική και πολύ προσοχή σε επαφές και μετακινήσεις! Η όψη Τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή στο Ζώδιο σου και τον Ουρανό, θα σε φέρει στα όρια σου, λόγω κάποιων ανατρεπτικών ξαφνικών γεγονότων που έρχονται, αλλά και λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου! Εσύ, ό,τι κατάσταση και να αντιμετωπίσεις και ό,τι κουβέντα κι αν ακούσεις, μείνε προσγειωμένος και ψύχραιμος και μην αντιδράς παρορμητικά! Δεν σε συμφέρει σήμερα να μπλέξεις σε καυγάδες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα να «ανοίγεσαι» και να εμπιστεύεσαι τυφλά, ούτε τους άλλους, αλλά ούτε και την ίδια σου την διαίσθηση, αγαπητέ Υδροχόε! Δυστυχώς, με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, κάποια μυστικά σου κινδυνεύουν να βγουν στην φόρα, από άτομα που έκανες το λάθος να τους εμπιστευτείς, γιατί πολύ απλά, έτσι σε «συμβούλεψε» το ένστικτο σου! Φρόντισε λοιπόν, κάθε σου δράση ή απόφαση, να την κρατάς για τον εαυτό σου και να μην την μοιράζεσαι με τρίτους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι αληθινά έμπιστος ή όχι!

ΙΧΘΥΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα προκαλείς και… σ’αρέσει, αλλά βάλε όρια, πριν να είναι πολύ αργά! Το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, σε κάνει να λες περισσότερα από όσο πρέπει, να έχεις υπερβολικά νεύρα και να σοκάρεις τους συνομιλητές σου! Το πρόβλημα θα εντοπιστεί κυρίως στις φιλικές σου σχέσεις, όπου λόγω άνεσης, θα το παρακάνεις με την προκλητικότητα, την υπερβολή και την νευρικότητα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει από το πουθενά, παρεξηγήσεις και ίσως ρήξεις με έναν καλό σου φίλο! Μην αντιδράς στα πάντα σήμερα, λοιπόν!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 23/01

Σχετικά άρθρα