Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 23/01

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από το σύντροφό σου. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι. Όσο για σένα που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η εύνοια της ημέρας σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ: Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στη σχέση σου, φίλε Ταύρε. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το σύντροφό σου και άφησε το παρελθόν στη θέση του. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αυτή τη Τετάρτη είναι πολύ θετική για να κάνεις νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη τη σχέση σου. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, να ξέρεις ότι σήμερα οι πιθανότητες να τον κατακτήσεις δεν είναι και τόσο πολλές, γι’ αυτό κάτσε στη θέση σου και μην εκτίθεσαι χωρίς ουσιαστικό λόγο. Από αύριο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για το ζώδιό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε άφησέ τες για άλλη μέρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται λίγη προσοχή γιατί μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τον σύντροφό σου χωρίς να υφίσταται σοβαρός λόγος. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου είσαι σε μια πολύ ευνοϊκή μέρα για νέους έρωτες. Μη τη χάσεις κλεισμένος μέσα στο σπίτι και κλαίγοντας την τύχη σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι καλή για τη σχέση σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δώσει η μέρα, να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

ΖΥΓΟΣ: Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, η γοητεία σου λειτουργεί σαν καταλύτης σήμερα στη σχέση σου και διαλύει κάθε σύννεφο. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις μια πολύ ωραία μέρα με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να δείξεις άφοβα τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, μην κλειστείς σπίτι. Είναι κρίμα όλη αυτή η διάθεση να πάει χαμένη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνεται έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Αν είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε όμως, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σε παίρνει από κάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στην προσωπική σου ζωή, απόφυγε τη μοναξιά και την απομόνωση που θα σε παρασύρει αυτή η Τετάρτη. Εκδηλώσου, επικοινώνησε και πέρασε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες με φίλους, χαμογέλασε και γενικά νίκησε τη μιζέρια που σου χτυπάει κάθε τόσο την πόρτα. Αυτήν τη φορά φρόντισε να μην της ανοίξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως ίσως παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου με τόσα που θα έχεις στο κεφάλι σου. Καλύτερα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι. Δε χρειάζεται να κρατάς όλο σου τον ερωτισμό για τον εαυτό σου. Εκδήλωσε τον!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα αισθηματικά σου, μάλλον έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα σήμερα, καθώς τα άγχη από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου δε σου επιτρέπουν να ασχοληθείς όσο χρειάζεται με τη σχέση σου. Προσπάθησε να αλλάξεις αυτή την ατμόσφαιρα και να κάνεις ευχάριστα πράγματα σήμερα με το σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΣ: Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά σου, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση που έχεις γι’ αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 23/01

Σχετικά άρθρα