Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα υποδυθεί ξανά την Κάρι Μπράντσο (Βίντεο)!

Ήταν η σειρά και ο ρόλος που την καθιέρωσαν ως mega star και συνέβαλαν στις απαρχές της αναγέννησης της μυθοπλασίας στην τηλεόραση. Δεν είναι τυχαίο ότι 21 χρόνια μετά την πρεμιέρα του Sex and the City, έξι τηλεοπτικές σεζόν και δύο κινηματογραφικές ταινίες μετά, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παραμένει ταυτισμένη με το ρόλο της Κάρι Μπράντσο, της ηρωίδας που τόσο επιτυχημένα υποδύθηκε, για μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και τον σινεφίλ. Και μπορεί οι συζητήσεις για μία τρίτη ταινία “S.A.T.C.” να έχουν κολλήσει και οι φήμες να θέλουν τις πρώην πρωταγωνίστριες στα μαχαίρια, αυτό όμως δεν εμπόδισε τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να ξαναφορέσει τη θρυλική “τουτού” που φορούσε στους τίτλους έναρξης της σειράς και να ξαναβγεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Όχι, η 53χρονη πλέον σταρ ούτε παλιμπαιδισμό έπαθε, ούτε “περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις” … Το comeback της Κάρι Μπράντσο έγινε για καλό σκοπό και μάλιστα ύστερα από παρότρυνση του καλού φίλου της Σάρα Τζέσικα και βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, Ματ Ντέιμον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Revisiting a beloved character. Briefly and with a twist. Because, thanks to @stellaartois, when you change up the usual you can do good. X, SJ #Ad #PourItForward

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις


Το σύγχρονο – κατά κάποιο τρόπο – remake των τίτλων έναρξης της σειράς, βρίσκει και πάλι στη Σάρα Τζέσικα να περπατάει στη Νέα Υόρκη όλο χάρη και αυτοπεποίθηση φορώντας μια τούλινη φούστα, μέχρι τη στιγμή που ένα διερχόμενο αυτοκίνητο την κάνει… μούσκεμα.

Το ίδιο πράγμα με λίγα λόγια που συνέβαινε και το 1998 όταν η Κάρι Μπράντσο γινόταν μούσκεμα ενώ περνούσε ένα λεωφορείου που είχε επάνω μια διαφήμιση με τη φωτογραφία της…

Το σημερινό μπουγέλο έγινε για τις ανάγκες του Water.org της ΜΚΟ του Ματ Ντέιμον και του Γκάρι Γουάιτ, που έχει σκοπό την πρόσβαση σε καθαρό νερό για όλους, μία πρωτοβουλία που όπως λέει η ηθοποιός στηρίζει απόλυτα.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

O Μανόλο Μπλάτνικ σχεδιάζει γόβες με έμπνευση από την «Κάρι Μπράντσο»

«Sex and the city»: Ποιος βασικός χαρακτήρας θα… πέθαινε στην τρίτη ταινία;

Η «Μιράντα» του Sex and the city υποψήφια δήμαρχος- Κάποτε στρέιτ, τώρα λεσβία, δέχεται τα πυρά της γκέι κοινότητας

 

Σχετικά άρθρα