Πώς θα συγχρονίσεις το σώμα και το μυαλό σου για να φτάσεις σε οργασμό;

Όπως κατά πάσα πιθανότητα θα γνωρίζεις, αφού το βιώνεις στην σεξουαλική σου καθημερινότητα, η γυναίκα (και) στην σεξουαλική της ζωή είναι ένα άκρως εγκεφαλικό πλάσμα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο ερεθισμός του σώματός της προέρχεται από τον αρχικό ερεθισμό του εγκεφάλου της, όταν κι εφόσον βρεθεί σε τέτοια πνευματική κατάσταση που θα της επιτρέψει να φτάσεις όλες τις αισθήσεις της στο κατακόρυφο!

Πώς θα φτάσεις σε οργασμό;

Όλα τα παραπάνω, δηλαδή τα περί ερεθισμού και σεξουαλικής έντασης, έχουν έναν κοινό σκοπό και στόχο: Να φτάσεις σε οργασμό! Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το Ιερό Δισκοπότηρο στο σεξ, δηλαδή το κυνήγι της ερωτικής κορύφωσης. Για να φτάσεις, όμως, σε οργασμό λένε οι ειδικοί ότι θα πρέπει να φέρεις το σώμα και το μυαλό σου σε πλήρη εναρμόνιση, ώστε να μπορέσεις να κατακτήσεις τον οργασμό στον έρωτα.

Με τον τρόπο αυτό, θα αποφύγεις την… ταλαιπωρία του να προσπαθείς να φτάσεις σε οργασμό και να μην τα καταφέρεις, που θυμίζει περισσότερο το τρέξιμο που κάνει το χάμστερ στον τροχό του, όπου τρέχει, τρέχει και δεν φτάνει ποτέ και πουθενά!

«Καθάρισε» τη σκέψη σου!

Αρχικά θα πρέπει να «καθαρίσεις» το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις και προβλήματα, έτσι ώστε να μπορέσεις να συγκεντρωθείς στον σκοπό σου, δηλαδή στον οργασμό.

Συγχρονίσου με τον καλό σου

Την ώρα του σεξ, το ιδανικό θα είναι να μπορέσεις να συγχρονιστείς με τον σύντροφό σου, όχι απαραίτητα για να έχετε ταυτόχρονο οργασμό, αλλά για να μπορέσεις να ηρεμήσεις το σώμα και τις αισθήσεις σου και να καταφέρεις να κορυφώσεις!

Αυτό συμβαίνει διότι, εάν ο ρυθμός σας είναι διαφορετικός τότε κατά πάσα πιθανότητα θα αγχωθείς και σίγουρα δεν θα μπορέσεις να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποιος ο κίνδυνος;

O βασικός κίνδυνος του να μπορέσεις να έρθεις σε συγκεκριμένη πνευματική και σωματική κατάσταση είναι να μειώσεις τις ερωτικές επαφές με τον σύντροφό σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να θεωρείς συχνά ότι δεν είσαι στην ιδανική σωματική και εγκεφαλική κατάσταση που θα σου επιτρέψει να απολαύσεις το σεξ…

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Σχετικά άρθρα