Αρχική / Ειδικοί / Γιατροί / Ομοιοπαθητικοί-Βελονιστές / Ανδρέας Θ. Τσουρουκτσόγλου
Ανδρέας Θ. Τσουρουκτσόγλου thumbnail

Ανδρέας Θ. Τσουρουκτσόγλου

Γιατρός Ομοιοπαθητικής


Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ασχολήθηκε με τη Νευρολογία – Ψυχιατρική στην Ελλάδα και Αγγλία, ακολούθησε σεμινάρια Ομοιοπαθητικής Ιατρικής στην Αθήνα, στην Ελληνική Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και το Κέντρο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και στη συνέχεια στην Αγγλία, στην British Faculty of Homeopathy και στο Royal London Homeopathic Hospital. Στη συνέχεια ακολούθησε το Αγιουρβεδικό Ολιστικό Ιατρικό σύστημα συνδυάζοντας τη συμβατική ιατρική με τις συμπληρωματικές και εναλλακτικές προσεγγίσεις στα θέματα υγείας, ασθένειας και θεραπείας.
Μέλος από το 1984 του Βρετανικού Ιατρικού Συμβουλίου, επιστημονικός συνεργάτης της Βρετανικής Σχολής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Εργάζεται στην Αθήνα στον ιδιωτικό τομέα και εκτός από το ιατρείο του, από το 1989 είναι Διευθυντής της Μονάδας Θεραπευτικών Laser του Laser Center Αθηνών.Έχει εκδώσει βιβλία για το Αγιουρβεδικό Ιατρικό Σύστημα, παράλληλα με αρθρογραφία στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο σχετικά με την Ολιστική προσέγγιση στην Ιατρική. Από το 1992 διδάσκει το Αγιουρβεδικό Σύστημα στο Natural Health Sciences στην Αθήνα, με ειδικά σεμινάρια για ιατρούς, θεραπευτές αλλά και ενημερωτικά σεμινάρια για το ευρύ κοινό. Έχει παρουσιάσει πολλές εργασίες σε ελληνικά και διεθνή σχετικά συνέδρια. Επίτιμο μέλος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Ayurveda.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X