Αγρίνιο: Νεκρή βρέθηκε η 35χρονη που είχε εξαφανιστεί

Σε βάθος 18 μέτρων, μέσα στη λίμνη Στράτου, βρέθηκε το όχημα της 35χρονης βιολόγου, τα ίχνη της οποίας αναζητούνται εδώ και δύο μέρες.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος από το Αγρίνιο όπου βρίσκεται, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι δύτες της ΕΜΑΚ ανέσυραν το όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας. Η ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει στην Πάτρα.

Μια αξιοπερίεργη λεπτομέρεια είναι ότι η 35χρονη έφυγε από το σπίτι της, το πρωί της Δευτέρας, με τις πυτζάμες.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το όχημα έπεσε από γκρεμό ύψους 110 μέτρων και κατέληξε στη λίμνη, σε μια περιοχή όπου η 35χρονη γνώριζε πολύ καλά.  Η οικογένεια της έχει στην ιδιοκτησία της εκτάσεις με ελιές, οι οποίες βρίσκονται γύρω από τη λίμνη. Επίσης, φρόντιζε αδέσποτα και επισκεπτόταν σε καθημερινή βάση το σημείο, όπου και τα φρόντιζε.

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των συγγενών, η 35χρονη είχε παντρευτεί πριν από ενάμιση χρόνο και με τον σύζυγό της εδώ και δύο μήνες είχαν μετακομίσει σε καινούργιο σπίτι. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Η βιολόγος σπούδασε στα Ιωάννινα. Το όχημα της ήταν σχετικά καινούργιο, τριών ετών.

Το τηλεφώνημα σε συγγενικό της πρόσωπο μια μέρα πριν την εξαφάνισή της

Το βράδυ της Κυριακής, η γυναίκα κάλεσε συγγενικό της πρόσωπο αγωνιωδώς και ζήτησε να συναντηθούν. Ωστόσο, λόγω υποχρεώσεων το συγγενικό πρόσωπο δεν μπορούσε να τη συναντήσει. Το πρωί της Δευτέρας χάθηκαν τα ίχνη της.

Το χρονικό

H γυναίκα εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας από το σπίτι της στο Αγρίνιο όπου μένει μαζί με τον σύζυγό της. Το μεσημέρι εντοπίστηκαν συντρίμμια στη λίμνη Στράτου και εικαζόταν ότι ανήκαν στο αυτοκίνητο της 35χρονης.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα