Αυτό πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού, αν θες να υπάρξει δεύτερο

Το πρώτο ραντεβού θέλουμε να πάει πολύ καλά, ειδικά αν είναι κάτι που περιμένεις καιρό, αν βγαίνεις με κάποιον που θέλεις πολύ. Εννοείται ότι θέλεις να υπάρξει και δεύτερο!

Είναι κάτι σαν οντισιόν!

Νευρικότητα, άγχος. Προσπαθείς να κάνεις κάτι που είναι παράξενο και δύσκολο: να κατακτήσεις έναν άλλον άνθρωπο. Το ραντεβού είναι κάτι σαν οντισιόν! Αν και δεν το παραδέχεσαι, ουσιαστικά επιθυμείς να… πλασάρεις τον εαυτό σου ως το ιδανικό ταίρι για μια μακροχρόνια σχέση. Θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση, να πείσεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου ότι είσαι ο τέλειος υποψήφιος για τη… θέση του συντρόφου του!

Ποιο είναι το μυστικό για να πετύχει;

Στο πρώτο ραντεβού πρέπει να είσαι ο εαυτός σου! Να μην υποκρίνεσαι πως είσαι κάποιος άλλη, να μην ωραιοποιείς τα πράγματα, να μην προσπαθείς να φανείς… αψεγάδιαστη! Αντιθέτως, είναι πολύ γλυκό και αρκετά γοητευτικό να αφήσεις να φανούν διακριτικά κάποιες αδυναμίες του χαρακτήρα σου! Χωρίς υπερβολές και χωρίς να υπερτονίζεις τα αρνητικά σου και να μην αφήσεις καθόλου να φανούν τα θετικά σου βέβαια! Γιατί αν ο άλλος δει μόνο αρνητικά σου, δεν θα τον γοητεύσεις, θα τον απογοητεύσεις!

Είναι γοητευτικό και γλυκό να δείξεις κάποιες αδυναμίες τις οποίες ωστόσο διαχειρίζεσαι με δύναμη και πυγμή! Για παράδειγμα μπορείς να μπεις στον χώρο με έναν αέρα αυτοπεποίθησης αλλά να παραδεχτείς στον συνομιλητή σου ότι έχεις μια νευρικότητα.Κάτι το οποίο σίγουρα μοιράζεστε κι οι δυο σας! Σε άλλη στιγμή της συνάντησής σας κι ενώ μιλάτε για τους χαρακτήρες σας, μπορείς να αναφέρεις: “έχω μια τρέλα αλλά είμαι αρκετά… γνωστική για να το παραδέχομαι και να το δηλώνω με έναν ήρεμο τρόπο”.

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από huffingtonpost.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρώτο ραντεβού: 6 tips για να μην τα κάνεις… θάλασσα

Πρώτο ραντεβού; 4 βήματα για να ξεμπλοκάρεις

Πώς θα πετύχεις το τέλειο φυσικό μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού!

 

 

 

Σχετικά άρθρα