Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 24/01

Ο Ερμής σήμερα περνά στον Υδροχόο και ήρθε η ώρα να σκεφτόμαστε πιο ομαδικά, πιο ανθρωπιστικά και να νοιαζόμαστε για το κοινό καλό! Σπάστε ταμπού και προκαταλήψεις και τολμήστε να ανοίξετε το μυαλό σας! Οι ιδέες μας νικούν!

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το πέρασμα του Ερμή στον φιλικό Υδροχόο, ετοιμάσου για θετικές αλλαγές, νέες εμπειρίες, αποτελεσματική διεκδίκηση των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση! Οι φιλικές σου σχέσεις θα εμπλουτιστούν με επικοινωνίες, χαρούμενες επαφές και συναντήσεις, αλλά και γνωριμίες που θα μεγαλώσουν τον κύκλο σου! Επιπλέον, θα διαπιστώσεις πως από την σημερινή ημέρα, θα αλλάξεις και εσύ ο ίδιος, ανανεώνοντας τον εαυτό σου, τον τρόπο σκέψης σου, αλλά και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα! Συνέχισε έτσι και θα δεις πόσο εύκολο είναι να εκπληρώνεις στόχους!

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, σήμερα ήρθε η μέρα να μεσουρανήσεις απλά με μία σου… κουβέντα! Βλέπεις, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου με τα ρητορικά σου ταλέντα, να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις ή και να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, μέσω της επικοινωνιακής οδού! Μπορεί να είναι μία μέρα ίσως κουραστική η σημερινή, γεμάτη ευθύνες, αλλά θα βρεις τον τρόπο να φέρεις ουσιαστικά και ωφέλιμα για σένα αποτελέσματα, λόγω της δικής σου αξιόλογης προσπάθειας!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η σημερινή ημέρα αγαπητέ Δίδυμε, αποτελεί την έναρξη μίας άκρως επικοινωνιακής περιόδου, γεμάτη αισιοδοξία, τύχη, χαρά και μετακινήσεις, με τον Ερμή να μπαίνει στον Υδροχόο! Ήδη από σήμερα, απολαμβάνεις χαρμόσυνα μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις και τυχαίες ή μη, συναρπαστικές συναντήσεις, όπως και ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Αλλάζεις διάθεση, αλλάζεις φιλοσοφία, «ανεβαίνεις» ψυχολογικά και όλα κινούνται σύμφωνα με τα «θέλω» και τους στόχους σου! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς! Δεν φαντάζεσαι πόσα καλά μπορεί να φέρει ένα απλό 24ωρο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα κάνεις την ενδοσκόπηση σου και διαπιστώνεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και οι βαθιές επιθυμίες σου, με την είσοδο του Ερμή στο Ζώδιο του Υδροχόου! Ιδανική ημέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με ριζικές αλλαγές γενικά στην ζωή σου και απαλλαγή από τοξικές καταστάσεις ή διαπροσωπικές σχέσεις, που τόσο καιρό σου έκαναν κακό! Η διορατικότητα και η διαίσθηση σου, είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι σου τώρα, ώστε να κινηθείς σωστά και να πετύχεις στόχους!

ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με τον Ερμή να περνάει απέναντι σου, στον Υδροχόο, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις, στην βελτίωση τους, στην εξομάλυνση τους και στον εμπλουτισμό αυτών με αλληλοκατανόηση και καλύτερη συνεννόηση! Σίγουρα μέσα από ειδήσεις, νέα, συζητήσεις και συναντήσεις, θα διαπιστώσεις ποιοι άνθρωποι σε αγαπούν πραγματικά και θα έρθεις σταδιακά πιο κοντά τους! Ιδανική ημέρα, για να διορθώσεις σχέσεις προβληματικές, π.χ. λόγω παλαιάς παρεξήγησης ή τσακωμού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, μπορεί ο Ερμής στον Υδροχόο να φέρει αυξημένες υποχρεώσεις και τρεξίματα στην καθημερινότητα, αλλά εσύ… «το’χεις»! Παρά την πιεστική ρουτίνα, καταφέρνεις σήμερα και βρίσκεις λύσεις σε πολλά θέματα, κλείνεις εκκρεμότητες, οργανώνεις σωστά τον χρόνο σου, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα σου μένει και καιρός για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, αλλά και να βοηθήσεις αυτούς που αγαπάς, σε ότι κι αν χρειαστούν! Κουράζεσαι, αλλά το… ευχαριστιέσαι, αφού η κούραση αυτή, αποδεικνύεται άκρως εποικοδομητική!

ΖΥΓΟΣ: Ξεκινά από σήμερα, με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο, φίλε Ζυγέ, μία απόλυτα διασκεδαστική και κοινωνική περίοδος! Τα φώτα πέφτουν πάνω σου και φυσικά όλα τα βλέμματα θαυμασμού! Η φήμη σου κοινωνικά βελτιώνεται, εσύ καλοπερνάς και ξαναγίνεσαι παιδί! Τυχερές συγκυρίες, θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου και η δημιουργικότητα σου είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη! Ασχολήσου σήμερα με θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, τέχνες ή ψυχαγωγία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, το πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Υδροχόου, θα στρέψει την προσοχή σου σε αναμνήσεις, σκέψεις του παρελθόντος, νοσταλγίες, αλλά και εκκρεμότητες που έχεις από παλιά και πρέπει τώρα να βρεθεί ο σωστός τρόπος επιτέλους, να διευθετηθούν. Πέρα από αυτό όμως, είναι η ιδανική περίοδος τώρα να επιδιώξεις συζητήσεις, ώστε να βρεθούν λύσεις μέσα στους κόλπους της οικογένειας και στο χώρο του σπιτιού, όπως και να έρθεις κοντά μέσω της επικοινωνιακής οδού, με άτομα του παρελθόντος, που για οποιοδήποτε λόγο, είχατε απομακρυνθεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ιδιαίτερα ευχάριστη η σημερινή ημέρα για σένα, αγαπητέ Τοξότη! Ο Ερμής και η είσοδός του στο φιλικό για σένα Ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει χαρμόσυνα νέα και ειδήσεις, χαρούμενες επαφές και συναρπαστικές συναντήσεις ή γνωριμίες! Η κοινωνική σου ζωή αλλάζει, βελτιώνεται και εμπλουτίζεται από πρόσωπα, επικοινωνίες, μετακινήσεις, εξόδους, δραστηριότητες και εξελίξεις! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και περιζήτητος στους κύκλους σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου! Είσαι αποφασισμένος και ικανός να νιώσεις ξανά ασφαλής και ήρεμος με αυτά που έχεις και να απολαύσεις την ζωή! Κάποιες συγκυρίες ή ειδήσεις, θα σου δώσουν ουσιαστική χαρά και θα σου εξαλείψουν ότι ανασφάλεια ή αβεβαιότητα είχες μέχρι τώρα! Επίσης, σήμερα, είναι η ιδανική ημέρα, για να ξεκινήσεις μία δυναμωτική υγιεινή διατροφή ή δίαιτα κι ας μην είναι… Δευτέρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετά τον Ήλιο, μπαίνει σήμερα στο δικό ζώδιο σου φίλε Υδροχόε και ο Ερμής! Είσαι πλέον, ο απόλυτος πρωταγωνιστής των ημερών και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς αυτήν την ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο! Η ημέρα φέρνει μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, εξόδους και γενικά μετακινήσεις, που θα σου χαρίσουν χαμόγελο και ικανοποίηση! Όλες οι διαπροσωπικές σου και κοινωνικές σου σχέσεις, βελτιώνονται και εξομαλύνονται σταδιακά! Μία σου λέξη και όλα γίνονται! Μην χάσεις καμία ευκαιρία σήμερα, αλλά και τις μέρες που ακολουθούν!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, που ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, ήρθε η στιγμή να κάνεις αυτό, που κάνεις καλύτερα από όλους! Να ακούς άφοβα την διαίσθηση σου! Ναι, ό,τι κι αν σου «λέει» σήμερα το ένστικτο σου, είναι και αυτό που πρέπει να κάνεις! Το μόνο ίσως που πρέπει να προσέξεις, είναι η συμμετοχή σου σε κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, αφού κάποιες αποκαλύψεις θα εκθέσουν εσένα και μόνο, με αποτέλεσμα να μετανιώσεις που άνοιξες το στόμα σου και εμπιστεύτηκες τα λάθος άτομα, για άλλη μία φορά!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 24/01

Σχετικά άρθρα