Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 24/01

ΚΡΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να λύσεις αρκετά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου. Μην αναβάλεις άλλο την κουβέντα που θέλεις να κάνεις με το σύντροφό σου για να τα ξεκαθαρίσεις. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια μην κλειστείς και το σημερινό βράδυ στο σπίτι, γιατί σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, η ανήσυχη διάθεση και η ανασφάλεια μπορεί σήμερα να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Καλύτερα λοιπόν να χαλαρώσεις και να μιλήσεις πρώτα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, σήμερα δημιουργείς μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου, που προκαλεί φλερτ και γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστείς αρκετή ενέργεια γιατί ο σύντροφός σου δείχνει να έχει ανάγκη την υποστήριξή σου. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να κρατήσεις την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν η μοναξιά επιμένει να μένει κοντά σου μην το βάζεις κάτω γιατί μπορείς να περάσεις πολύ καλά απόψε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πας ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου και να μην κολλάς στο παρελθόν. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μην χάνεις το θάρρος σου!

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, μπορούν να κυλήσουν πολύ καλά τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με το σύντροφό σου χωρίς λόγο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις στην ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, άφησε μακριά από τη σχέση σου τα προβλήματα της δουλειάς, ώστε να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με το σύντροφό σου. Είναι πολύ εύκολο να χαλάσεις το κλίμα με το άγχος σου. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία αλλά ακόμη δεν έχεις καταφέρει να την κατακτήσεις, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, ασχολήσου με ό,τι σε ευχαριστεί και γενικά έχε το νου σου γιατί κάποιο άτομο που βρίσκεται δίπλα σου, ενδιαφέρεται ουσιαστικά για εσένα.

ΖΥΓΟΣ: Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου, αγαπητέ Ζυγέ, και προσπάθησε να βρεις τρόπους να περάσεις αυτή τη Πέμπτη όσο πιο ανάλαφρα και διασκεδαστικά μπορείς. Αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά σου, μπορεί το πλανητικό σκηνικό να σου φέρνει στασιμότητα, αλλά εσύ μην παρατάς τις προσπάθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν είναι μάλλον στη σφαίρα της φαντασίας σου και δεν πρέπει να τα καταλογίζεις στο σύντροφό σου. Αν ηρεμήσεις μπορείς να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά σου, μην απογοητεύεσαι και σε παίρνει από κάτω, έχε το νου σου για κάτι που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθούν από το σύντροφό σου και να κατηγορηθείς άδικα για αδιαφορία, πράγμα που σε καμία περίπτωση δε θέλεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις τους λόγους της συμπεριφοράς σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, συνέχισε έτσι και είναι βέβαιο ότι η καρδούλα σου πολύ γρήγορα θα χτυπήσει στους ρυθμούς του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, άφησε τους εγωισμούς στην άκρη και μίλησε ανοιχτά με το σύντροφό σου. Μπορεί, αν αλλάξεις συμπεριφορά, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η Πέμπτη σε ευνοεί για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μερικές φορές νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει ο σύντροφος σου απέναντί σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει και να συζητήσεις μαζί του όλα τα παράπονα σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, αυτή τη Πέμπτη από το βράδυ και μετά, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, αν δεν ηρεμήσεις δε θα μπορέσεις να βάλεις σε μια καλή σειρά τη σχέση σου. Ο εκνευρισμός σου από όλα τα άλλα ζητήματα βγαίνουν στην προσωπική σου ζωή και τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Κυρίως αν δεν έχεις σχέση, μην κάνεις κανένα τολμηρό εγχείρημα που μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Με λίγα λόγια… απόλαυσε την μοναξιά σου!

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 24/01

Σχετικά άρθρα