Αγρίνιο: Σήμερα η κηδεία της 35χρονης που έπεσε από γκρεμό 110 μέτρων

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 35χρονη βιολόγο που βρέθηκε νεκρή στο πάτο της τεχνητής λίμνης Στράτου, στο χωριό Σπολάιτα της Αιτωλοακαρνανίας.

Η κηδεία της Μαρίας θα γίνει στις 16:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο, με την περιοχή να έχει βυθιστεί στο πένθος από τον ξαφνικό και μυστηριώδη θάνατό της.

Φως στα αίτια του θανάτου της, θα ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση που διενεργήθηκε στην Πάτρα.

Η νεαρή γυναίκα που ήταν ενάμιση χρόνο παντρεμένη, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της, το πρωί της περασμένης Δευτέρας. Πληροφορίες, αναφέρουν πως έφυγε από το σπίτι της φορώντας τις πιτζάμες της και δεν επέστρεψε ποτέ.

Το αυτοκίνητό της, βρέθηκε δύο μέρες μετά και συγκεκριμένα την Τετάρτη, σε βάθος 18 μέτρων, στον πάτο της λίμνης. Τη σορό της 35χρονης βιολόγου, εντόπισαν δύτες της 6ης ΕΜΑΚ μετά από κατάδυση που έκαναν στο σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το όχημα έπεσε από γκρεμό ύψους 110 μέτρων και κατέληξε στη λίμνη, σε μια περιοχή όπου η 35χρονη γνώριζε πολύ καλά.  Η οικογένεια της έχει στην ιδιοκτησία της εκτάσεις με ελιές, οι οποίες βρίσκονται γύρω από τη λίμνη.

Επίσης, φρόντιζε αδέσποτα και επισκεπτόταν σε καθημερινή βάση το σημείο, όπου και τα φρόντιζε.

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της, η νιόπαντρη βιολόγος είχε μετακομίσει εδώ και δύο μήνες με τον σύζυγό της σε καινούργιο σπίτι. Το ζευγάρι ήταν μαζί από την ηλικία των 16 ετών, ενώ το αυτοκίνητο της 35χρονης ήταν περίπου τριών  ετών.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αγρίνιο: Νεκρή βρέθηκε η 35χρονη που είχε εξαφανιστεί

Σχετικά άρθρα