Κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης αντιμετωπίζει ο σκηνοθέτης του Bohemian Rhapsody

Ακόμη τέσσερις άνδρες κατηγορούν το σκηνοθέτη της ταινίας Bohemian Rhapsody, Μπράιαν Σίνγκερ, για σεξουαλική επίθεση, όταν ήταν ανήλικοι. Οι τέσσερις μίλησαν στο περιοδικόThe Atlantic και κατήγγειλαν ότι ο σκηνοθέτης τούς αποπλάνησε και έκανε σεξ μαζί τους ενώ ήταν ανήλικοι, ο ένας από αυτούς μάλιστα μόλις 13 ετών.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Σίνγκερ, Άντριου Μπρέτλερ, δήλωσε στο περιοδικό ότι ο σκηνοθέτης αρνείται κατηγορηματικά ότι έκανε σεξ μαζί τους και ότι έχει προτίμηση στους ανήλικους άνδρες. Επίσης, σημείωσε ότι ο Σίνγκερ δεν έχει συλληφθεί ούτε κατηγορηθεί ποτέ για κάποιο έγκλημα.

Ο Βίκτορ Βαλντοβίνος, που δήλωσε ότι εργάστηκε ως κομπάρσος στην ταινία του 1997 του Σίνγκερ «Apt Pupil», ισχυρίζεται ότι ο σκηνοθέτης «άρπαξε τα γεννητικά του όργανα» όταν ήταν 13 ετών, ενώ γύριζαν μια σκηνή σε αποδυτήρια. Οι άλλοι τρεις, που μίλησαν με ψευδώνυμο, υποστηρίζουν ότι ο σκηνοθέτης τους αποπλάνησε σε πάρτι στην έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς στα τέλη της δεκαετίας του ‘90. Οι δύο ήταν 17 ετών και ο ένας 15 χρονών.

Στο ρεπορτάζ του περιοδικού γίνεται αναφορά και στον Σεζάρ Σάντσεζ- Γκούζμαν, ο οποίος είχε κάνει μήνυση σε βάρος του Σίνγκερ το 2017, υποστηρίζοντας ότι ο σκηνοθέτης τον βίασε σε γιοτ το 2003, όταν ήταν 17 ετών. Σε παλιότερη δήλωσή του, μέσω των δικηγόρων του, ο Σίνγκερ είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης αντιμετώπισε ανάλογες κατηγορίες. Το 2014, ο Μάικλ Ίγκαν, μοντέλο και ηθοποιός, του έκανε αγωγή υποστηρίζοντας ότι ο Σίνγκερ τον ανάγκασε να κάνουν σεξ σε πάρτι στην Καλιφόρνια και τη Χαβάη, στα τέλη της δεκαετίας του ‘90. Τελικά ο σκηνοθέτης εμφάνισε αποδείξεις ότι δεν ήταν στη Χαβάη εκείνη την εποχή.

Επίσης, το 2014, ένας ακόμη άνδρας έκανε μήνυση στο Σίνγκερ, υποστηρίζοντας ότι όταν ήταν 17 ετών ο σκηνοθέτης τον θώπευσε και προσπάθησε να τον αναγκάσει να κάνουν σεξ. Και αυτή η υπόθεση απορρίφθηκε τελικά από δικαστήριο.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Oscars 2019: Με 10 υποψηφιότητες ο Λάνθιμος γίνεται ο “Favourite” της Ακαδημίας

Οι μεγάλοι νικητές στις Χρυσές Σφαίρες και η «Η Ευνοούμενη»

 

Σχετικά άρθρα