Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 25/01

Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς αδιαμφισβήτητα! Ο Άρης στον Κριό και ο Δίας στον Τοξότη, κάνουν τα Ζώδια της Φωτιάς, αλλά και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου με την όψη Τριγώνου, να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν ακόμα και τους πιο ανέλπιστους στόχους!

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, είσαι από τους πλέον ευνοημένους και αδιαμφισβήτητα τυχερούς του σημερινού Τριγώνου Άρη-Δία! Έρχονται θετικές εξελίξεις σε θέματα ψυχαγωγίας, δημιουργικότητας, παιδιών, καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και γενικά υποθέσεων που δίνουν απόλαυση και χαρά! Επιπλέον έχεις αξιόλογες ευκαιρίες, μέσα από επικοινωνίες, επαφές, μετακινήσεις, ακόμα και ταξίδια! Για το λόγο αυτό, ανακτάς την αισιοδοξία σου και φυσικά φτιάχνει η διάθεσή σου στο έπακρο!

ΤΑΥΡΟΣ: Οι γρήγοροι και πιεστικοί ρυθμοί της καθημερινότητας λαμβάνουν τέλος επιτέλους και οι σημερινές εξελίξεις, σε ανταμείβουν ψυχικά και συναισθηματικά, αγαπητέ Ταύρε! Το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Δία σε βοηθά να νιώσεις ξανά δυνατός, να αισθανθείς ικανοποίηση και δικαίωση από τα γεγονότα και να μπορέσεις να φέρεις τις καταστάσεις, αλλά και κάποια πρόσωπα… «με τα νερά σου»! Η διαίσθηση σου και η διορατικότητα σου, σε εξυπηρετούν, ώστε να έχεις ακριβώς το αποτέλεσμα που θες σε κάθε δράση σου! Μαθαίνεις ένα μυστικό, που σε χαροποιεί ιδιαίτερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Άρης και Δίας συνεργάζονται άψογα αυτές τις μέρες για να σου δώσουν το κίνητρο, την ώθηση, την δυναμική για να πετύχεις σημαντικά σχέδια για σένα! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στην ζωή σου, ο κύκλος σου ανοίγει και δέχεσαι προτάσεις, ευκαιρίες και ανοίγματα στην προσωπική σου ζωή! Παράλληλα υπάρχουν οι ευκαιρίες αυτές τις μέρες για να μετακινηθείς, να έχεις ένα χαρούμενο νέο μα πάνω απ όλα για να περάσεις καλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα η ημέρα, μοσχοβολά… επιτυχία, αγαπητέ Καρκίνε! Το Τρίγωνο Άρη-Δία, σε ωθεί να κυνηγήσεις, να διεκδικήσεις και να πετύχεις υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Βελτιώνεται η κοινωνική σου εικόνα και οι άλλοι επιτέλους αναγνωρίζουν τους αγώνες σου και τις προσπάθειες σου! Έπαινοι και θαυμασμός από τον περίγυρο σου, σε ικανοποιούν απόλυτα και είσαι πιο δυνατός από ποτέ, ώστε να φτάσεις ακόμα πιο ψηλά! Ξεχωρίζεις, πετυχαίνεις και το αξίζεις!

ΛΕΩΝ: Η τύχη σήμερα χτυπάει την δική σου πόρτα, αγαπητό Λιοντάρι και είσαι σίγουρα ο πιο ευνοημένος του Τριγώνου Άρη-Δία! Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές, δραστηριότητες και επαφές, πετυχαίνεις στόχους, προβάλλεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου, νιώθεις ότι όλα είναι με το μέρος σου, όπως και όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου! Αισιοδοξία, χαρά και καλοπέραση, φέρνει η σημερινή ημέρα! Οργάνωσε, σχεδίασε ή ξεκίνα ένα ταξίδι σήμερα! Είναι η ιδανική περίοδος για κάτι τέτοιο, αφού θα περάσεις υπέροχα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με το σημερινό Τρίγωνο του Άρη με τον Δία, καταφέρνεις και ξεπερνάς κάποια ψυχολογικά ή συναισθηματικά βάρη που σε ταλαιπωρούσαν καιρό τώρα! Βγαίνεις κερδισμένος, στις περισσότερες από τις υποθέσεις σου, αφού επιστρατεύεις διαίσθηση, ένστικτο και διορατικότητα, που δεν πέφτουν έξω! Πέρα από την ψυχική σου ηρεμία όμως και ενδυνάμωση, εύνοια παρουσιάζει και ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, στον οποίο βρίσκονται λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα και αναζωπυρώνονται οι συγγενικές σχέσεις!

ΖΥΓΟΣ: Ήρθε η ημέρα, φίλε Ζυγέ, που θα απολαύσεις επιτυχία, αρμονία και ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα καταφέρεις να λύσεις τις διαφορές σου με τους άλλους, θα έχεις πολλές πετυχημένες κοινωνικές συναναστροφές και επαφές, ευχάριστα μηνύματα ή νέα και θα είσαι απόλυτα δημοφιλής, αγαπητός και περιζήτητος! Επιτέλους ξεπερνάς προβληματισμούς και βάρη του παρελθόντος και έρχεσαι πιο κοντά με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου! Αν σήμερα έχεις πρόταση για έξοδο ή συνάντηση, μην το σκεφτείς ούτε λεπτό: Πες ναι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία ημέρα απόλυτα εποικοδομητική, για κάθε τομέα της ζωής σου, αγαπητέ Σκορπιέ! Με το Τρίγωνο Άρη-Δία, καταφέρνεις και τελειώνεις γρήγορα τις ομολογουμένως πολλές δουλειές και υποχρεώσεις σου, ξεμπερδεύεις από τα τρεξίματα και βρίσκεις και επιπλέον χρόνο να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με την φροντίδα του εαυτού σου! Κάποιος σήμερα, θα σου ζητήσει την βοήθεια σου για κάτι! Αν μπορείς να την προσφέρεις, κάν’το και θα δεις ότι αργά ή γρήγορα, θα στο ανταποδώσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, ανήκεις σίγουρα, στους απόλυτα τυχερούς και ευνοημένους, του σημερινού Τριγώνου Άρη-Δία! Ετοιμάσου, καταφθάνουν χαρμόσυνες ειδήσεις και νέα που σε κάνουν να χαμογελάς, καλοπέραση, τύχη, θαυμασμός από τους γύρω σου, γενική επιτυχία και αναγνώριση, νέα ξεκινήματα, νέοι δρόμοι με λύσεις στα μέχρι τώρα προβλήματα και φυσικά εσύ είσαι γεμάτος αισιοδοξία και ικανοποίηση από τα δρώμενα! Μην αφήσεις ευκαιρία να πάει χαμένη σήμερα! Όλα είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ημέρα ανακούφισης και ηρεμίας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή, για σένα, φίλε Αιγόκερε! Το Τρίγωνο Άρη-Δία αφενός θα βοηθήσει αποτελεσματικά, να ξεπεραστούν και να ξεχαστούν, κάποια παροντικά προσωπικά σου προβλήματα ή άγχη και αφετέρου θα φέρει λύσεις ακόμα και για παρελθοντικές υποθέσεις! Είναι γνωστό πως γενικά συμβουλεύεσαι την λογική σου, όμως σήμερα μην ξεχνάς πως και η αυξημένη διαίσθηση σου, μπορεί να σου δώσει τις σωστές απαντήσεις και ιδέες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα, είναι αφιερωμένη σε γνωστούς και φίλους! Το ιδιαίτερα θετικό για σένα Τρίγωνο Άρη-Δία, φέρνει σημαντικές επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις, που θα σου δώσουν το ερέθισμα να αναπτύξεις και να προωθήσεις τις ιδέες σου και θα σε ωθήσουν να εξελίξεις πολλές από τις κοινωνικές σου σχέσεις! Σε χαρακτηρίζουν αποφασιστικότητα, δυναμισμός, εξυπνάδα, θέληση και ρητορικό ταλέντο, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα τα άμεσα σχέδιά σου!

ΙΧΘΥΣ: Το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Δία, είναι σαν να σε μεταμορφώνει, αγαπητέ Ιχθύ! Αποφασίζεις να παραμερίσεις φαντασία, εσωστρέφεια και ανασφάλεια και να βγάλεις τον πιο ώριμο, λογικό και σοβαρό εαυτό σου! Ναι, σήμερα αποκτάς ουσιαστική φήμη και δύναμη και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους αλλά και βαθιές επιθυμίες! Νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό σου και παράλληλα σε θαυμάζουν και οι άλλοι για το σθένος σου και τα επιτεύγματα σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 25/01

Σχετικά άρθρα