Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 25/01

ΚΡΙΟΣ: Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε και να δεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία σε ό,τι αφορά την αισθηματική σου ζωή. Για σένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, τα πράγματα πάνε καλύτερα, μιας και ο κοινωνικός σου κύκλος μεγαλώνει και έχεις και εσύ διάθεση να ανοιχτείς περισσότερο. Συνέχισε έτσι…

ΤΑΥΡΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά αλλά και τα θετικά. Αν είσαι μόνος, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φρόντισε να περάσεις καλά με το σύντροφό σου αυτή τη Παρασκευή, αγαπητέ Δίδυμε, και να αποφορτιστείς από τις έννοιες και τα προβλήματα που έχεις. Να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν και φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Για σένα που είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, η στάση του συντρόφου σου σήμερα θα σε εκπλήξει ευχάριστα και θα νιώσεις πολύ όμορφα μέσα στην ερωτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, είναι μια καλή μέρα για φλερτ… Αξιοποίησέ την!

ΛΕΩΝ: Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, καλό είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Αν έχεις καλή διάθεση μπορείς να ξεπεράσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα στη σχέση σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η μέρα σήμερα ευνοεί ιδιαίτερα τις ερωτικές πρωτοβουλίες. Κάνε την κίνησή σου προς το άτομο που σου αρέσει και δε θα χάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δεν μεταφέρεις την πίεση στο σύντροφό σου. Άλλωστε θα δεχτείς πολύ αγάπη και θα μπορέσεις να νιώσεις όμορφα αν αφεθείς. Αν είσαι μόνος, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σου τραβήξει την προσοχή ή που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση. Φέρσου αναλόγως.

ΖΥΓΟΣ: Τα αισθηματικά σου, μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα φίλε Ζυγέ, αν αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και άγχη και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις για το μέλλον που μπορείς να κάνεις με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη μόνιμο ταίρι, άφησε το ρομαντισμό σου να λειτουργήσει αβίαστα και τότε κάποια άτομα θα μπορέσουν να σε πλησιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση από άτομο που έχετε γνωρίσει τελευταία και σας έχει γοητεύσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, όπου νομίζεις ότι έχει χαθεί το καλό κλίμα στη σχέση σου χρειάζεται λίγη καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αν πάλι ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, ίσως σήμερα να δεχθείς προτάσεις που θα σε ενδιαφέρουν και θα σε βγάλουν από την καθημερινή μιζέρια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε ίσως σήμερα προκύψουν στιγμές έντασης στη σχέση σου και για να μην παρασυρθείς θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και διαλλακτικός για να μην αφήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αν πάλι παραμένεις αδέσμευτος, είναι πιθανό να κάνεις σήμερα μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με το σύντροφό σου για όλα τα προβλήματα της σχέσης σας. Μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την παρέα της μοναξιάς σου, βγες με καλούς φίλους και μην αγχώνεσαι. Μια καλή γνωριμία πλησιάζει για εσένα και θα σε αποζημιώσει.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, ο σύντροφός σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει σε θέματα που αντιμετωπίζει, αλλά δεν έχουν να κάνουν με τη σχέση σας. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα και δείξε του έμπρακτα ότι είσαι δίπλα του, για να τον βοηθήσεις με κάθε τρόπο. Εσύ που προσπαθείς ακόμη να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, η αυξημένη επικοινωνία που έχεις αυτή την περίοδο θα φέρει και την γνωριμία που θέλεις.

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 25/01

Σχετικά άρθρα