Πρεμιέρα χθες για το Your Face Sounds Familiar: Τι τηλεθέαση έκανε;

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 20:45 το Your Face Sounds Familiar 5, στον ΑΝΤ1. Η Μαρία Μπεκατώρου στην καλύτερη της στιγμή εμφανισιακά έλαμπε μέσα στην custom made δημιουργία Mi-Ro που φορούσε, καλησπέρισε το κοινό και υποδέχτηκε τη νέα κριτική επιτροπή αλλά και τους 10 παίκτες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Απόψε στις 20:45 έχουμε πρεμιέρα! #Yfsf_Ant1 #staytuned #premiera #ant1tv ???????????????? @mariampekatwrou @georgemazonakis @alexis_georgoulis_ @mimi_denissi @dstarovas_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Your Face Sounds Familiar (@yfsf_ant1) στις

Το πλατό ήταν εντυπωσιακό, με τα φώτα και τα εφέ να δίνουν την αίσθηση μιας μαγικής εικόνας και να είναι οι απόλυτοι σύμμαχοι στις μεταμορφώσεις των παικτών.

Οι τηλεθεατές φαίνεται πως περίμεναν με ανυπομονησία το YFSF και το επέλεξαν ξεκάθαρα. Το show μιμήσεων κατέκτησε την κορυφή στην τηλεθέαση αφήνοντας πολύ πίσω τους «αντιπάλους».

Συγκεκριμένα το YFSF στο γενικό σύνολο σημείωσε μέσο όρο 29% με την τηλεθέαση να φτάνει το 33,8% ενώ στο δυναμικό κοινό έφτασε το 29,7% στο μεσο όρο ενώ σε τέταρτο άγγιξε το 34,6%.

Το My Style Rocks Gala, στο ΣΚΑΪ συγκέντρωσε 12,3% στο σύνολο και 10,1% στο 18-54 ενώ το Bake of Greece στον Alpha σημείωσε 11,2% και 12% αντίστοιχα.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Ευθύμης Ζησάκης το παραδέχεται: «Λίγο τα μπουρδούκλωσα» (βίντεο)

Ποια ριάλιτι και talent shows κάνουν πρεμιέρα το 2019

Σχετικά άρθρα