Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 28/01

Ώρα να εκμεταλλευτούμε τη διορατικότητα μας και να… διαβάσουμε προθέσεις, να μιλήσουμε και να κατανοήσουμε την γλώσσα του σώματος, αλλά και πείσουμε τους άλλους για αυτά που θέλουμε από αυτούς! Σύμμαχος μας, η Σελήνη στο Σκορπιό!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα καταφέρεις επιτέλους να πάρεις εσύ στα χέρια σου, τον έλεγχο των καταστάσεων, σε όλους τους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν και θα πετύχεις πολύ πιο εύκολα στόχους και σχέδια! Είσαι απόλυτα ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και αυτό θα σε κάνει να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες. Αν χρωστάς μία συγγνώμη σε κάποιον, σήμερα είναι η ευκαιρία να «ρίξεις» τον εγωισμό σου και να επιδιώξεις μία επανένωση ή συζήτηση, αφού θα δεις ότι θα βγει υπέρ σου και θα καταφέρεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι», λόγω της πειθούς και της διορατικότητας σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Επιτέλους, φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται κυρίως από τρίτα άτομα! Ευγένεια και φιλική ανταπόκριση είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά, των διαπροσωπικών σου σχέσεων την σημερινή ημέρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε η πρακτικότητα και η λογική σου σήμερα, είναι τα δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους της ημέρας! Καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με αποτέλεσμα και όφελος για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά και έμπρακτα, για την βοήθεια που τους προσφέρεις! Ένα ακόμα θετικό σημείο σήμερα, είναι η εύνοια για αλλαγές στην εμφάνιση σου, απαλλαγή από κακές συνήθειες και επιδίωξη ξεκούρασης σωματικής, αλλά και ψυχικής!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα φίλε Καρκίνε αποφασίζεις να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά! Δεν χάνεις ευκαιρία και παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση! Τα γεγονότα της ημέρας, θα φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση, συναισθηματική ζεστή ατμόσφαιρα και επιπλέον, θα σε βοηθήσουν, ώστε να τραβήξεις όλα τα βλέμματα του θαυμασμού, πάνω σου! Ξέρεις πως και πότε να γοητεύσεις τα πλήθη και με τον τρόπο αυτό, καταφέρνεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σου κίνηση ή δράση!

ΛΕΩΝ: Σήμερα, φίλε Λέοντα, εντείνονται τα συναισθήματα σου, τα ένστικτα και η διαίσθηση σου. Η «έκτη αίσθηση» σου λοιπόν, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλές από τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και παράλληλα θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Επιπλέον, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης, για ο,τιδήποτε θέμα σε απασχολούσε μέχρι τώρα! Εμπλούτισε με συναίσθημα και αγάπη, προβληματικές συγγενικές σχέσεις και μην συνεχίζεις την τεταμένη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι αρκετά εύκολη υπόθεση σήμερα, αγαπητέ Παρθένε! Οι αντιδράσεις σου στις καταστάσεις και τις περιστάσεις, είναι εξαιρετικά γρήγορες, ευφυείς και αποτελεσματικές. Επιπλέον ο σαφής και ευθύς τρόπος που επικοινωνείς, θα φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες! Σήμερα, θα πρέπει να προσέξεις μόνο δύο πράγματα. Την τάση σου για κουτσομπολιό και την νευρική οδήγηση!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα φίλε Ζυγέ, θα νιώσεις δύναμη, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά και επιτακτική ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν βρίσκονται, όμως οι καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή από ότι συνήθως, γι’αυτό δεν χρειάζεται να βιάζεσαι και να πιέζεις καταστάσεις! Στις επαφές σου και στις επικοινωνίες σου, είναι καλό να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο. Η επιμονή σου να επιβάλλεις την γνώμη σου, μπορεί να παρεξηγηθεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Σκορπιέ, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της ταχύτατης και άμεσης δράσης σου! Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται! Καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συναναστροφές, γεγονός που θα φέρει αρκετούς στόχους σου, εκπληρωμένους στα πόδια σου! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η συμπεριφορά σου και η αντίδραση σου, σε τυχόν διαφωνίες, διότι έχεις την τάση να απαντάς με εγωιστικό τρόπο μέσα στα νεύρα σου, να μην υπολογίζεις τις απόψεις και τα «θέλω» των άλλων, φτάνοντας αρκετές φορές στο σημείο να τους στεναχωρείς ή να τους απωθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλό θα ήταν σήμερα, φίλε Τοξότη, να μην μπεις στην διαδικασία κοινωνικοποίησης ή σημαντικής συζήτησης με τους άλλους, αφού δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις και απόψεις και πιθανόν οι γύρω σου, να παρεξηγούν τα κίνητρά σου. Η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη αποφάσεων αλλά και παρατήρησης κυρίως των γεγονότων και των καταστάσεων, παρά συμμετοχής σου σε αυτά! Χρησιμοποίησε την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα φίλε Αιγόκερε λάμπεις από εξυπνάδα και ισχυρή γοητεία στον τρόπο που επικοινωνείς, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Πολλές από τις καταστάσεις που βιώνεις, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται εμφανώς! Με την βοήθεια των φίλων σου κυρίως, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο! Το απρόβλεπτο, θετικού ή αρνητικού χαρακτήρα, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, αρκετές φορές μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Υδροχόε! Αντιδράς στις καταστάσεις αλλά και στους γύρω σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και ορισμένες στιγμές ψυχρά και απόμακρα! Ωστόσο αυτή σου η στάση, θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που όντως θέλουν το καλό σου! Επιπλέον, κάνεις αισθητή τη παρουσία σου, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Ένα οικογενειακό πρόβλημα, λύνεται σήμερα, λόγω της λογικής και συνετής σου αντιμετώπισης!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, φίλε Ιχθύ, διακατέχεσαι από μία ανάγκη και διάθεση για περιπέτεια, για ελευθερία, για κοινωνικότητα και εξερεύνηση! Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις σε επαφές και επικοινωνίες, την τάση σου για προκλητικά αστεία και κυνισμό, αφού κάποιοι μπορεί να προσβληθούν. Παρ’όλ’αυτά, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, κίνηση και μετακίνηση, επαφές και συναντήσεις! Ένα καλό νέο έρχεται, το οποίο θα αυξήσει και πάλι την αυτοπεποίθηση σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 28/01

 

Σχετικά άρθρα