Νέα δολοφονία στον Κορυδαλλό: Θύμα και πάλι εμπλεκόμενος της υπόθεσης Ζαφειρόπουλου

Συνεργάτης των δολοφόνων του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ήταν ο 33χρονος κρατούμενος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως έγινε γνωστό τον Οκτώβριο του 2017, ο νεκρός κρατούμενος είχε προσφέρει καταφύγιο στους δολοφόνους του γνωστού ποινικολόγου, στο σπίτι του στην Καλλιθέα. Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές ήταν το «παιδί για όλα τα θελήματα» του… γραφείου ενοικιάσεως εκτελεστών κάθε τύπου μέσα και έξω από τις φυλακές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος έχασε τη ζωή του από χρήση ναρκωτικών, όμως αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του οφείλεται σε χρήση ή σε δηλητηρίαση.

Το θύμα φέρεται επίσης να είχε στενές επαφές με τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής ομάδας του Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος πρόσφατα δολοφονήθηκε άγρια μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, από τον καθ’ ομολογία δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Στο σπίτι του μάλιστα είχαν βρεθεί βαρύς οπλισμός και αστυνομικές στολές που κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιούσαν για την απόδραση του Μπάκο.

Βάσει του σχεδίου ένα από τα αρχηγικά μέλη θα προφασιζόταν ασθένεια και κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο οι συνεργοί του ντυμένοι αστυνομικοί θα τους απελευθέρωναν, χρησιμοποιώντας βαρύ οπλισμό.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Η δολοφονία που «πάγωσε» το πανελλήνιο – Ποιες υποθέσεις είχε χειριστεί ο γνωστός ποινικολόγος

Τα τελευταία λόγια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στους δολοφόνους του

Φυλακές Κορυδαλλού: Σκότωσαν έναν από τους κατηγορούμενους της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Σχετικά άρθρα