Zombieing: το dating trend που είναι χειρότερο και από το ghosting!

Σχέση μέσω social media και dating apps; Καλώς ήρθες στον κόσμο των dating trends που απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχουν τελειωμό! Το Internet dating έχει πολλή… φαντασία και οι σχέσεις μάλλον έχουν γίνει πολύ πολύ περίπλοκες. Τα dating trends που συνεχώς κυκλοφορούν δεν είναι παρά τρόποι να αποφύγεις κάποιον… Φυσικά κι εσύ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις! Αρκεί να ξέρεις το… how to!

Μετά το ghosting έρχεται το zombieng…

To ghosting το χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε κάποιον που ξαφνικά εξαφανίζεται, δεν έχει καμία επαφή μαζί σου. Κανένα μήνυμα, κανένα τηλέφωνο, κανένα like στα social media. Κανονικό… φάντασμα (από το ghost: φάντασμα)! Τι γίνεται όμως όταν αυτό το… φάντασμα εμφανίζεται; Τότε, γίνεται… Zombie! Επανεμφανίζεται μετά από πάρα πολύ καιρό. Πώς; Στην αρχή, δειλά και διακριτικά πχ με ένα like σε μια ανάρτησή σου. Στη συνέχεια, αν δει ότι δεν αντιδράς, μπορεί και να σου στείλει άμεσο μήνυμα του τύπου “τι κάνεις”. Λες και είχατε να μιλήσετε από χθες… Αυτή είναι η τεχνική του zombieing.

Πώς να αντιδράσεις στο zombieng;

Εξαρτάται πάντα από την περίσταση. Και από τους λόγους που προκάλεσαν το ghosting. Και φυσικά από το εάν και πόσο σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο άτομο που ξαναπροσπαθεί να… εισβάλει τουλάχιστον στη διαδικτυακή ζωή σου. Οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι είναι πιο φρόνιμο να μην αντιδράς καθόλου σε τέτοιες επανεμφανίσεις. Ειδικά αν σε πλήγωσε όταν χάθηκε, δεν είναι και πολύ φρόνιμο να του… ξανανοίξεις την πόρτα! Από την άλλη, αν θες να του μιλήσεις για να ζητήσεις εξηγήσεις ή να εκτονώσεις την πίκρα σου και τα νεύρα σου πάνω του, τότε μπορείς να το κάνεις! Λίγη εκτόνωση τη χρειαζόμαστε πάντα!

Ωστόσο, αν επιμείνει πολύ και σου παρουσιάσει και πειστικές δικαιολογίες για τον λόγο που χάθηκε, μπορείς να… επανεξετάσεις την περίπτωσή του!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από femmeactuelle.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Curving: το νέο dating trend που πρέπει να φοβάσαι…

Slow dating: Η νέα τάση για να πετύχει μια νέα σχέση!

Site γνωριμιών: τα σύγχρονα γραφεία συνοικεσίων;

 

 

Σχετικά άρθρα