Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 29/01

Αυτή η Τρίτη, φέρνει αισιοδοξία, κέφι, κοινωνικότητα, γνωριμίες, επαφές, διάθεση για αλλαγή και περιπέτεια! Σελήνη και Αφροδίτη στον ζωηρό Τοξότη!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα αγαπητέ Κριέ, η συμπεριφορά σου και οι αντιδράσεις σου, θα είναι ανοιχτές και τίμιες, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Έχεις μεγάλη ευφυΐα και είσαι κάθε στιγμή έτοιμος να απολαύσεις τις χαρές της ζωής! Καταφέρνεις και μετατρέπεις αισθήματα και ανάγκες, σε φυσική δράση και πράξεις, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα, την εκπλήρωση των στόχων σου! Το μόνο ίσως μελανό σημείο της ημέρας, είναι η μεγάλη σου βιασύνη και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου, που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε «γκάφες» σε επαφές και μετακινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξει σήμερα, φίλε Ταύρε, ανάγκη για συναισθηματική εκβάθυνση, αλλά και αρκετή εσωτερική ένταση! Απέφυγε να εκδηλώσεις συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των άλλων! Ωστόσο έχεις την απαραίτητη ενέργεια και διορατικότητα που χρειάζονται, ώστε να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, αφού η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μίας παρασκηνιακής κατάστασης, θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις τι σου γίνεται και ποιους ανθρώπους χρειάζεσαι τελικά δίπλα σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις εμπειρίες σου και με απόλυτη δικαιοσύνη! Είναι η ιδανική ημέρα, για να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ευχάριστες γνωριμίες. Ένα νομικό ζήτημα, πιθανόν να τραβήξει το ενδιαφέρον σου σήμερα και να σε αναγκάσει να πάρεις κάποιες δύσκολες, αλλά απαραίτητες αποφάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την «ρουτίνα» σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου, παίρνοντας αποφάσεις ευεξίας, διατροφής ή ψυχικής ενδυνάμωσης. Οι άλλοι θα επιδιώξουν σίγουρα επαφή μαζί σου, αφού τους αρέσει ιδιαίτερα να επικοινωνούν με σένα, να ακούν τις συμβουλές σου και τις σωστές απόψεις σου, παρόλο που ενίοτε μπορεί να είσαι ντροπαλός ή επιφυλακτικός. Μία χρήσιμη πληροφορία, θα εξυπηρετήσει έναν στόχο σου σήμερα, τον οποίο πιθανόν να τον πετύχεις!

ΛΕΩΝ: Αγαπητό Λιοντάρι, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις στόχους, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Επιπλέον τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου, γεγονός που πάντα σε χαροποιούσε! Ζήσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος και θέληση και θα δεις ότι κρύβει πολλές στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Αν είσαι γονέας, είναι η ιδανική ημέρα η σημερινή, για δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά σου! Το μόνο που ίσως θα πρέπει να περιορίσεις σήμερα, είναι η τάση σου για υπερβολική επίδειξη, έπαρση και δραματικότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, θα σε πιάσει ο συναισθηματισμός σου και η ευαισθησία σου, φίλε Παρθένε! Έχεις βάλει σκοπό να αναγνωρίσεις συνειδητά τις ανάγκες σου, ώστε να αφήσεις μία και καλή, πίσω στο παρελθόν, κάθε αμφιβολία ή ανασφάλεια! Ένα ισχυρό δέσιμο θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια, όχι μόνο γιατί το έχεις ανάγκη, αλλά επειδή και οι σημερινές περιστάσεις θα το απαιτήσουν! Αρνήσου λοιπόν την παθητική τάση και δράσε ενεργά, ώστε να βελτιωθούν οι καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα! Ιδανική ημέρα για αλλαγή διακόσμησης σπιτιού!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα φίλε Ζυγέ, θα είναι μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα για σένα! Οι άλλοι θα είναι πολύ ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις ιδιαίτερα περιζήτητος και αγαπητός. Οι αποφάσεις σου, τα γεγονότα και οι επαφές που θα σε απασχολήσουν την σημερινή ημέρα, βασίζονται σε κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια, αλλά και στην προσαρμοστικότητα των άλλων με τις ξεχωριστές ιδέες σου. Να θυμάσαι ωστόσο, ότι δεν χρειάζεται βιασύνη και νευρικότητα, κατά την διάρκεια της προσπάθειας σου να εκπληρώσεις έναν στόχο! Η επιτυχία, ακόμα κι αν έρθει με αργούς και ήρεμους ρυθμούς, δεν παύει να είναι επιτυχία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η δραστηριότητα και ο προσανατολισμός σου σήμερα, είναι καθαρά βασισμένα στην ανάγκη σου για προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Θα γίνεις σίγουρα δέκτης ουσιαστικής στοργής των άλλων και η αντίδρασή σου σε αυτό, θα είναι η συνειδητή ανάδειξη των προσωπικών σου προσόντων και η αυτοεκτίμηση! Μετά από έντονη προσωπική σου προσπάθεια τις τελευταίες μέρες, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σήμερα θα πάρεις αυτό που αξίζεις και σου ανήκει! Επίσης σήμερα θα δώσεις αρκετή έμφαση στα κεκτημένα σου και στις υλικές σου κτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα φίλε Τοξότη, θα βρεις ξανά τον εαυτό σου! Σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα και θάρρος και έχεις σίγουρα μία ενεργητική, ενθουσιώδη απάντηση σε καθετί. Αν λοιπόν, υπάρχει μία αντιπαράθεση που εκκρεμεί ή μία συμφωνία που θες να πραγματοποιηθεί άμεσα, διεκδίκησε την και διεκπεραίωσε την τώρα και θα δεις ότι θα πετύχει σίγουρα! Προσοχή μόνο την σημερινή ημέρα, στην αυξημένη σου βιασύνη ή το παρορμητικό πάθος σου, τα οποία μπορεί να σου προκαλέσουν προβλήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα εντείνεται η ευαισθησία σου και ο συναισθηματισμός σου, φίλε Αιγόκερε! Επικεντρώνεσαι στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου και είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα, για να κάνεις σχέδια και προγραμματισμούς για το μέλλον! Η μεγάλη φαντασία σου, η διαίσθηση σου και ο ιδεαλισμός σου, θα σου δώσουν τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε απασχολούν και θα κατευθύνουν άμεσα και αποτελεσματικά τις πράξεις σου και τις δράσεις σου, τις επόμενες ημέρες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ετοιμάσου σήμερα φίλε Υδροχόε για απροσδιόριστες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση και ενθουσιασμό! Φίλοι σε πλαισιώνουν και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, λεκτικά αλλά και έμπρακτα! Μάλιστα, ένα θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό, λύνεται λόγω μίας πολύτιμης συμβουλής, ενός καλού σου φίλου!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις με τις γρήγορες αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου απαντήσεις! Κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βάζοντας περιορισμούς σε όσους είχαν «σηκώσει κεφάλι» τελευταία και εκπληρώνεις φιλοδοξίες και σταθερότητα! Η ενασχόληση σου με το σπίτι και την οικογένεια, είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και σίγουρα θα βρεις πολλές λύσεις σε οικιακά θέματα! Έχεις εσύ το «πάνω χέρι» στις συγγενικές σου σχέσεις, ωστόσο όλοι σε ευγνωμονούν στο τέλος, για τις αποφάσεις και τις ενέργειες σου!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 29/01

Σχετικά άρθρα