You dare, we care: Γιατί το ξανθό δεν είναι απλώς ένα χρώμα, είναι άποψη!

Το ξάνοιγμα είναι ποικιλόμορφο. Από το παγωμένο πλατινέ μέχρι και τις χρυσαφένιες ανταύγειες, υπάρχει ένα διαφορετικό ξανθό για κάθε γυναίκα, για κάθε τύπο μαλλιών, για κάθε εποχή και διάθεση. Το ξανθό δεν είναι απλώς άλλο ένα χρώμα. Είναι άποψη!

Κάθε γυναίκα που αποφασίζει να γίνει ξανθιά έχει τη δική της φιλοσοφία πάνω στο χρώμα και στο πώς αυτό δίνει σπίθα στη ζωή της. Τι κοινό έχουν όλες μεταξύ τους; Καμία δε θέλει να επιλέξει ανάμεσα στην επανόρθωση και στην εξουδετέρωση του τόνου. Θέλουν μαλλιά απαλά και φυσικά στο άγγιγμα, χωρίς ξεθώριασμα και χωρίς ανεπιθύμητους θερμούς τόνους. Κανένας συμβιβασμός!

Κανείς δεν καταλαβαίνει τη διαδικασία του ξανθού καλύτερα από τις γυναίκες που το τόλμησαν, και κανείς δεν καταλαβαίνει την περιποίηση καλύτερα από την Kérastase. Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε μια ομάδα εννέα δυναμικών γυναικών που έχουν επιλέξει εντελώς διαφορετικές πτυχές του ξανθού. Οι προβληματισμοί τους και οι πιο βαθιές τους επιθυμίες μας ενέπνευσαν να δημιουργήσουμε την απόλυτη σειρά για τα εξαιρετικά απαιτητικά αυτά μαλλιά.

Για την fashioninstagrammer Grece, το Grey Blonde την κάνει να νοιώθει νέα και τολμηρή, ενώ τα… γοργονίσια μαλλιά στο California Blonde της σέρφερ Hanalei είναι ο συνδετικός της κρίκος με τον ωκεανό. «Για μένα, είναι τόσο όμορφα και ανεπιτήδευτα… έχουν κάτι μαγικό.» Η Catherine λέει ότι το Caramel Blonde των μαλλιών τής ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα και την προσωπικότητά της, και την κάνει να νοιώθει αυτοπεποίθηση. «Το ξανθό σού δίνει δύναμη, κι αυτή η δύναμη είναι σέξι», λέει. Είναι κάτι, προσθέτει η Nima που «πρέπει να το ‘χεις.»

You Dare, We Care

Το 2019, στην Kérastase, λένε “Ναι στο Ξανθό”. Η Blond Absolu είναι η πρώτη σειρά αφιερωμένη αποκλειστικά στην περιποίηση του ξανθού. Κάθε τύπου και τόνου ξανθού. Τώρα, μπορείτε να τολμήσετε να κάνετε ένα μικρό ή μεγάλο βήμα προς το ξανθό των ονείρων σας. Χάρη στην Kérastase, ΤΟ ΞΑΝΟΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΑ–ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ.

Η Blond Absolue είναι η πρώτη σειρά με υπεριώδεις χρωστικές για τα ξανοιγμένα μαλλιά

Για πρώτη φορά, δημιουργείται μια ειδικά σχεδιασμένη σειρά που ανταποκρίνεται στις θεμελιώδεις ανάγκες του ξανθού –περιποίηση των μαλλιών ΚΑΙ τελειοποίηση του τόνου. Για πρώτη φορά, αξιοποιούνται όλα τα αποδεδειγμένα επανορθωτικά οφέλη του Υαλουρονικού Οξέος, σε συνδυασμό με το εκ φύσεως ανθεκτικό Άνθος Εντελβάις. Για την απόλυτη περιποίηση του ξανθού.

Επιλέξτε το δικό σας ξανθό!

Το ξανθό είναι ποικιλόμορφο. Δεν υπάρχει ένα μόνο ξανθό, μία μόνο αντανάκλαση ομορφιάς και θηλυκότητας. Κι αυτό ακριβώς ήταν η έμπνευσή μας. Για πρώτη φορά, δημιουργούμε μια σειρά περιποίησης αφιερωμένη στην ποικιλομορφία του ξανθού. Το αποτέλεσμα είναι η BLONDABSOLU: ένα πρωτοποριακό επίτευγμα στην περιποίηση και τη διατήρηση του χρώματος, για το πιο φωτεινό ξανθό.

Το δικό σας ξανθό!

 

The Blonde Dare – ένα κοινωνικό κίνημα που καλεί όλες τις γυναίκες να μοιραστούν το δικό τους ξανθό και τη δική τους φιλοσοφία. Την προσωπική τους εμπειρία για το ξανθό που τόλμησαν να υιοθετήσουν…

Κι εσείς, ποιο ξανθό θα τολμήσετε;

 

Σχετικά άρθρα