Αγουροξυπνημένη; Τα τρικ ομορφιάς για να «σώσεις» την εμφάνισή σου!

Το πρωινό ξύπνημα δεν είναι το φόρτε σου! Δεν είσαι η μόνη… Κι όμως είναι το αναγκαίο κακό! Τι κι αν κοιμήθηκες στις 3 το πρωί! Πρέπει να ξυπνήσεις στις 8 για να πας στη σχολή! Κι αν σε πήρε ο ύπνος και πρέπει να ετοιμαστείς σε χρόνο dt; Πώς θα καταφέρεις να μη βγεις έξω από το σπίτι σαν την… τρελή; Παρακάτω θα βρεις τα τρικ ομορφιάς που κυριολεκτικά θα σε σώσουν και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα! Εκτός βέβαια αν σε πάρει ο ύπνος πάνω στο θρανίο!

Μαλλιά ανακατεμένα;

Όταν ξυπνάς τα μαλλιά σου δεν είναι στην τέλεια κατάσταση! Αν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και… τρομάζεις, τότε κάτι πρέπει κάτι να κάνεις! Εξαρτάται βέβαια πάντα το μαλλί. Μερικές φορές η λύση είναι απλώς να τα δέσεις και να τελειώνεις! Άλλη λύση είναι να τα χτενίσεις απαλά, ιδανικά με χτένα και όχι με βούρτσα, για να δώσεις όγκο στις ρίζες και να τα τονώσεις!

Κουρασμένο πρόσωπο;

Ειδικά αν έχεις κοιμηθεί ελάχιστα, το πρόσωπό σου θα φαίνεται κουρασμένο, όσο κι αν βαφτείς! Προτού ξεκινήσεις να βάφεσαι, κάνε μια απολέπιση προσώπου για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να δώσεις φρεσκάδα στην επιδερμίδα σου!

Σπυράκι στον ορίζοντα;

Αν δεις ένα σπυράκι να κάνει την εμφάνισή του, μπορείς να του ανακόψεις εύκολα την πορεία με μια γρήγορη τοπική μάσκα αργίλου, που μπορεί να έχεις στο σπίτι. Εφάρμοσε τοπικά τη μάσκα, άστη λίγο να δράσει και ξέβγαλε. Έτσι θα αποφύγεις τη μόλυνση.

Μαύροι κύκλοι

Το αιώνιο πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί από μικρή… Για να τους κρύψεις, βάλε λάμψη και στη συνέχεια διορθωτικό κονσίλερ. Το πρώτο θα κάνει πιο ουδέτερο το χρώμα κάτω από τα μάτια και το δεύτερο θα καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους.

Σου χάλασε το βερνίκι στα νύχια;

Αν έχει χαλάσει σε ένα σημείο, δεν είναι ανάγκη να ξεβάφεις τα νύχια σου, ούτε όμως να βγεις με χάλια εμφάνιση. Βάλε λίγο βερνίκι στο νύχι που έχει χαλάσει, πέρνα από πάνω το γυαλιστικό και περίμενε λίγο να στεγνώσει! Προσοχή μην πασαλειφθείς από τη βιασύνη σου!

Νίκη Κοσκινά

Με πληροφορίες από femmeactuelle.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

10 τρικ ομορφιάς που θα απογειώσουν την εμφάνισή σου (βίντεο)!

5 παράξενα tips ομορφιάς που θα σου… λύσουν τα χέρια!

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα