Ταιριάζουμε; Τι λένε οι αριθμοί!

Εγώ είμαι γεννημένη στις 16 Φλεβάρη του 1980 και ο σύντροφός μου στις 4 Μαρτίου του 1983. Ταιριάζουμε;

Στο ερώτημά σας απαντά ο Μάνος Μηκίδης, Αριθμολόγος – Μαθηματικός:

mikidis,arithmologos

 

Απάντηση: Είστε αρκετά ταιριαστοί.

Στη σχέση σας κυριαρχεί το πάθος αλλά και η παρορμητικότητα. Με την γνωριμία σας δημιουργήθηκε έρωτας με την πρώτη ματιά, στον οποίο ακόμα και αν προσπαθήσατε να αντισταθείτε δεν τα καταφέρατε.

Η σχέση αυτή, σάς κάνει να αλλάζετε τις συνήθειες αλλά και τα πιστεύω που είχατε μέχρι τώρα για τον έρωτα αλλά και τις σχέσεις και τα συναισθήματα που βιώνεται είναι πρωτόγνωρα και από τις δύο πλευρές. Οι ερωτικές σας στιγμές χαρακτηρίζονται από έντονο πάθος και η φωνή της λογικής είναι δύσκολο να επιβληθεί στη μεταξύ σας σχέση, αφού κάθε κατάσταση που δημιουργείται μεταξύ σας τη βιώνεται με τρόπο υπερβολικό. Η σχέση σας μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και η περιπέτεια πάντα θα βάζει το αλατοπίπερό της για να σας χαρίζει μοναδικές στιγμές.

Το πρόβλημα που δημιουργείται μεταξύ σας είναι ότι συχνά αισθάνεστε ότι περιορίζεστε ή ότι αναγκάζεστε να κάνετε θυσίες προκειμένου να διατηρηθεί αυτός ο δεσμός.  Ο εγωισμός, η επιπολαιότητα αλλά και η εκρηκτική διάθεση που υπάρχει μεταξύ σας, συχνά σας οδηγούν σε καβγάδες στους οποίους δεν υποχωρεί κανένας από τους δύο εύκολα!

Αν λοιπόν καταφέρετε να λειτουργήσετε περισσότερο με το «εμείς» παρά με το «εγώ», τότε η σχέση αυτή μπορεί να έχει την πορεία που προσδοκάτε!

 

 

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- Μαθηματικός
e-mail.:[email protected]
site: mikidis.gr

Σχετικά άρθρα