Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 31/01

Ώρα να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα μας και μάλιστα με διάρκεια! Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα και ο Γενάρης μας αφήνει με σημαντικές απολαβές και ωφέλιμα αποτελέσματα! Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, είναι οι πιο ευνοημένοι!

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, ο Κρόνος σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σου δίνει επιτέλους την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου και να χαράξεις μια πορεία και μία στρατηγική που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά και να ξεφύγεις από αδιέξοδες καταστάσεις ή και σχέσεις! Ίσως θα πρέπει να συζητήσεις εκ νέου θέματα που αφορούν την πρόοδο σου και την κοινωνική σου καταξίωση και θα διαπιστώσεις πως τώρα μεγαλεπήβολοι στόχοι και σκοποί, μπορούν να επιτευχθούν!

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, ο Κρόνος σήμερα σχηματίζει όψη Εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και αυτό θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς την ουσιαστική τύχη σου και να γευτείς την επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά ιδίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις! Η διάθεσή σου για αλλαγή, διερεύνηση και εξερεύνηση, θα σε βοηθήσει να πετύχεις μακροπρόθεσμους στόχους, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να προχωρήσεις σε εποικοδομητικές γνωριμίες και συναντήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, το Εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δείξει τον σωστό δρόμο και θα σου δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή και να κάνεις πράξη, κάποιες βαθιές σκέψεις σου, ώστε να πραγματοποιήσεις επιθυμίες που καιρό κρατάς κρυμμένες. Μην αποκαλύπτεις σε κανένα την δράση σου και τις λεπτομέρειες των κινήσεών σου και άσε τους να δουν τα θετικά αποτελέσματα που θα έχεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα σήμερα, είναι άκρως θετικό και ωφέλιμο για σένα! Θα επιφέρει σημαντικές ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο στις συναισθηματικές όσο και τις φιλικές ή τις οικογενειακές, ανεβάζοντας το… επίπεδο και το πήχη! Έχεις πλέον την ανάγκη, αλλά και την ικανότητα να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα άτομα που συναναστρέφεσαι και να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη κάποιων σχέσεων σου! Μπορείς επιτέλους και ισορροπείς συναίσθημα με λογική!

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας συνεργάζονται σήμερα, με όψη Εξαγώνου και θα ευνοήσει γενικά την ζωή σου, την καθημερινότητα σου, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό, αφού είσαι αποφασισμένος, να επιδείξεις την πιο βελτιωμένη εκδοχή του! Αυτή την περίοδο, κάποιες απαραίτητες, αλλά και απόλυτα θετικές αλλαγές έρχονται, ώστε να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη και ευχάριστη! Ιδανική περίοδος για αλλαγές στην εμφάνιση, έναρξη σωματικής άσκησης ή υγιεινής διατροφής, όπως και διακοπή κακής συνήθειας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Λέοντα, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας συνεργάζονται σήμερα, με όψη Εξαγώνου και θα ευνοήσει γενικά την ζωή σου, την καθημερινότητα σου, αλλά και τον ίδιο σου εαυτό, αφού είσαι αποφασισμένος, να επιδείξεις την πιο βελτιωμένη εκδοχή του! Αυτή την περίοδο, κάποιες απαραίτητες, αλλά και απόλυτα θετικές αλλαγές έρχονται, ώστε να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη και ευχάριστη! Ιδανική περίοδος για αλλαγές στην εμφάνιση, έναρξη σωματικής άσκησης ή υγιεινής διατροφής, όπως και διακοπή κακής συνήθειας!

ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, ευνοεί άμεσα τον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Θέματα που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις και ίσως σε προβλημάτιζαν, τώρα διορθώνονται και εσύ προχωράς σε σημαντικές ωφέλιμες αλλαγές. Επιπλέον θα σου δοθεί η ευκαιρία τώρα, να σκεφτείς και να αξιολογήσεις κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να χαράξεις μια νέα πορεία στη ζωή σου! Αν θες να μετακομίσεις, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για πρωτοβουλίες και αποφάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, σήμερα που ο Κρόνος σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα βοηθηθείς με κάθε τρόπο, ώστε να διαφοροποιήσεις τη ζωή σου προς το καλύτερο, ιδίως επικοινωνιακά και θα νιώσεις ότι επιτέλους οι προσπάθειες σου, ανταμείβονται! Οι σχέσεις και οι επαφές με τους γνωστούς σου, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, θα βελτιωθούν πολύ, αφού μπορείς τώρα να μεταδίδεις τις σκέψεις σου και να πείθεις με μεγαλύτερη ευκολία! Γενικά, συζητήσεις και συναντήσεις σήμερα, εξυπηρετούν οποιοδήποτε σκοπό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, με το Εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα σήμερα, είναι σίγουρα η κατάλληλη ώρα για να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Ό,τι μέχρι τώρα έχεις κατακτήσεις και πετύχει, το έκανες με προσπάθεια και αγώνα και τώρα ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την ζωή! Η αυτοεκτίμηση σου και η σιγουριά σου, είναι πιο ισχυρές από ποτέ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, το Εξάγωνο που σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα σήμερα, επιτέλους σε ανταμείβει για όλες τις περασμένες σκληρές προσπάθειες σου! Έρχονται νέες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου! Η εύνοια αυτή και τα θετικά της αποτελέσματα, δεν είναι μόνο για τώρα, αφού οι συνέπειες θα είναι μακροπρόθεσμες και πολύ ουσιαστικές! Επιτέλους παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα σήμερα, μπορεί να μην φέρει πολλά γεγονότα στη ζωή σου, ωστόσο επιφυλάσσει για σένα, θεαματικές αλλαγές στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου! Θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις τις εσωτερικές αξίες και ανάγκες σου και να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, ώστε να κάνεις ένα απολογισμό των περασμένων πράξεων σου και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Συνδυάζεις άψογα λογική και διαίσθηση και οι αποφάσεις σου, είναι ολόσωστες!

ΙΧΘΥΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, ο δικός σου κυβερνήτης ο Ποσειδώνας σχηματίζει ένα πολύ θετικό Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η όψη αυτή αποτελεί εγγύηση και σε αποζημιώνει για όλες τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αλλά και για όλες τις απογοητεύσεις που σου έδωσαν πρόσωπα και σχέσεις που εμπιστεύτηκες και βασίστηκες στο παρελθόν. Πλέον μπορείς να αισιοδοξείς και να κάνεις ριζικές αλλαγές σε ότι σε ενοχλεί! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν σε κάθε σου εγχείρημα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 31/01

Σχετικά άρθρα