H Όπρα έγινε 65! Πώς ήταν στα 5 της; (φωτό)

Η Όπρα Γουίνφρεϊ έκλεισε τα 65 (έχει γεννηθεί στις 29 Ιανουαρίου 1954) και οι φίλοι της έσπευσαν να στείλουν, καθένας με τον δικό του τρόπο, ευχές για τα γενέθλια της. Παράλληλα, στο instagram του oprahmag.com αναρτήθηκε φωτογραφία της πιο ισχυρής γυναίκας των media στον πλανήτη, την ώρα που βγάζει από τον φούρνο ένα κέικ γενεθλίων σε σχήμα κόκκινης καρδιάς με τον αριθμό «65» και κοιτάζει χαμογελαστή τον φακό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy 65th birthday, @oprah! Wishing you a year full of Gayle King laughter, Stedman lovin’, and lots and lots of cake! ????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) στις

Μεταξύ των διάσημων φίλων που της ευχήθηκαν είναι και η Μπιγιονσέ, η οποία διάλεξε για το Happy Birthday μία παιδική φωτογραφία της Όπρα, στην οποία η εορτάζουσα απεικονίζεται με τα κοτσιδάκια της και ένα ελαφρύ -μόλις που διακρίνεται- μειδίαμα, ανεβάζοντας την εικόνα στο instagram της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Η Ριζ Γουίδερσπουν, η Λουπίτα Νιόνγκο και η Τζούλια Ρόμπερτς πόσταραν φωτογραφίες τους αγκαλιά με την Όπρα.

«Χαρούμενα γενέθλια στην Όπρα που αποτελεί πηγή συνεχούς έμπνευσης και μεγάλες αγκαλιές, επειδή προτείνει τα καλύτερα βιβλία και φτιάχνει τα καλύτερα κοκτέιλ μαργαρίτα στον κόσμο!» έγραψε η Ριζ Γουίδερσπουν.

Ευχές μέσω social media έστειλαν επίσης, η Αλίσια Κις, η Έλεν ντε Τζένερις, η Σόντα Ράιμς, ενώ η επιστήθια φίλης της (και αρχισυντάκτρια του περιοδικού της O, The Oprah Magazine), Γκέιλ Κινγκ ανάρτησε φωτογραφία με την Όπρα να κρατά μία λευκή τούρτα γενεθλίων με ένα κεράκι, γράφοντας ότι το birthday girl δεν ήθελε τούρτα γενεθλίων, αλλά της παρήγγειλε τη δική της αγαπημένη.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις στα  social

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy Birthday to this one of a kind human. ☀️ she makes the world a better, funnier, more joyful place everyday ????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts) στις

Πηγή: huffingtonpost.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue η Όπρα Γουίνφρεϊ

Έκθεση για την Όπρα Γουίνφρεϊ σε Μουσείο των ΗΠΑ

Όπρα Γουίνφρεϊ: Από τη φτωχογειτονιά του Μισισίπι στην κορυφή της τηλεθέασης – Οι βιασμοί σε παιδική ηλικία, η εγκυμοσύνη στα 14 και το πρόσωπο πίσω από τη μεγάλη επιτυχία της πλουσιότερης Αφροαμερικανής του 20ού αιώνα.

Όπρα Γουίνφρεϊ: Ο “πύρινος λόγος” της κατά της σεξουαλικής κακοποίησης

 

Σχετικά άρθρα