Γυναικεία οπίσθια: Το ιδανικό σχήμα για πρωκτικό σεξ!

Όπως σίγουρα θα γνωρίζεις πολύ καλά τα γυναικεία οπίσθια βγαίνουν σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, ανάλογα με την κατασκευή του σώματος κάθε γυναίκας.

Επίσης, σαν γυναίκα, θα ξέρεις κατά πάσα πιθανότητα ότι το πρωκτικό σεξ είναι από τις απολαυστικότερες, αν όχι η απολαυστικότερη μορφή σεξ, τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα.

Όπως έχουμε εξηγήσει και παλιότερα σε σχετικά μας άρθρα, το πρωκτικό σεξ είναι απολαυστικότερο και εντονότερο μιας και στην περιοχή του πρωκτού συγκεντρώνονται οι απολήξεις πολλών αισθητήριων νεύρων με αποτέλεσμα οι αισθήσεις σου να είναι στο… κόκκινο!

Λίπανση και ερεθισμός

Για να κάνεις καλό πρωκτικό σεξ και να το ευχαριστηθείς πολύ, δύο είναι τα βασικά προαπαιτούμενα: Επαρκής λίπανση και ερεθισμός της περιοχής.

Αναφορικά με τη λίπανση, επειδή η περιοχή αυτή δεν έχει την φυσική λίπανση του κόλπου είναι υποχρεωτική η χρήση λιπαντικού, με τη βοήθεια του οποίου η διείσδυση θα είναι ευχάριστη και δεν θα έχει πόνους καθ’ όλη τη διάρκειά της, παρά μόνο στην αρχή, οπότε και ο πρωκτός σου αναμένεται να προσαρμοστεί στο πέος του συντρόφου σου.

foto sex

Εδώ μπαίνει και ο ερεθισμός της περιοχής, με το στόμα ή τα δάχτυλα, αλλά και με ένα ερωτικό βοήθημα, όπως μια πρωκτική σφήνα που θα διεγείρει τις αισθήσεις σου.

Τα καλύτερα… οπίσθια

Όπως είπαμε στην αρχή, τα γυναικεία οπίσθια βγαίνουν σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, οπότε και η ποικιλία είναι αρκετά μεγάλη.

Τα τρία πιο…συνηθισμένα σχήματα είναι τα εξής:

Το Μεσογειακό σχήμα

Πρόκειται για τα πιο ανοιχτά σε εύρος οπίσθια, λόγω του ανοίγματος της λεκάνης που απαντάται στη μεσογειακή γυναίκα.

Το «αεροδυναμικό» σχήμα

Εδώ τα οπίσθια χάνουν σε εύρος, αλλά κερδίζουν σε προβολή. Πρόκειται δηλαδή για τα πιο…στρογγυλά οπίσθια που χαρακτηρίζουν κυρίως τις αθλητικές γυναίκες.

Το βραζιλιάνικο σχήμα

Ασφαλώς και αναφερόμαστε στα οπίσθια που έχουν και εύρος και προβολή, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις γυναίκες από τη Βραζιλία, που διαθέτουν ως επί το πλείστον τα οπίσθια αυτά.

Από όλα τα παραπάνω σχήματα, σύμφωνα με τους ειδικούς, αλλά και με μαρτυρίες, το ιδανικό σχήμα είναι το μεσογειακό, μιας και στην περίπτωση αυτή υπάρχει από την πλευρά του συντρόφου σου καλύτερος… έλεγχος της κίνησης, καθώς έχει τη δυνατότητα κατά της διάρκεια της ερωτική επαφής να σε κατευθύνει με τα χέρια του.

Η ιδανική στάση στην περίπτωση αυτή είναι η στάση «στα τέσσερα», όπου χρειάζεται να δώσεις ύψος στα οπίσθιά σου εκτείνοντάς τα προς το μόριο του καλού σου.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Πρωκτικό σεξ: Απόλαυσέ το με 4 απλούς τρόπους

Πρωκτικό σεξ: Στάσεις για αρχάριες, αλλά και… προχωρημένες!

Μεγάλα οπίσθια: Είναι «ένοχο» το πρωκτικό σεξ;

 

 

Σχετικά άρθρα