Βάψιμο νυχιών: 3 επαγγελματικά tips για το τέλειο αποτέλεσμα!

Είναι ωραίο να έχεις όμορφα βαμμένα και περιποιημένα νύχια! Αλλά δεν είναι δυνατόν να τρως όλα σου τα χρήματα σε κέντρα μανικιούρ! Από την άλλη, το βάψιμο νυχιών δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο! Όταν προσπαθείς να τα βάψεις μόνη σου, καταλήγεις να… βάφεις τα χέρια σου και το αποτέλεσμα σίγουρα δεν φαίνεται τόσο εντυπωσιακό! Υπάρχει τρόπος να βελτιώσεις την τεχνική σου!

Δες παρακάτω τις 3 επαγγελματικές συμβουλές για τέλεια βαμμένα νύχια!

Βάλε βερνίκι α λα ιταλικά

Τι σημαίνει αυτό; Ξεκίνα από τη μέση του νυχιού με ένα πιο παχύ στρώμα βερνικιού και στη συνέχεια κούνα το πινέλο στα πλάγια αφήνοντας ωστόσο ακάλυπτες τις γωνίες κατά 1 mm σε κάθε πλευρά . Αυτό βολεύει ειδικά εσένα που έχεις την τάση να… ξεφεύγεις με το βερνίκι. Από την άλλη, δίνει ένα εφέ ότι τα νύχια σου είναι πιο μακριά απ’ ό,τι στην πραγματικότητα!

Ποτέ βερνίκι χωρίς βάση!

Για τέλεια και υγιή νύχια που δεν σπάνε και κιτρινίζουν μην ξεχνάς ποτέ να βάζεις βάση προτού τα βάψεις! Πλέον υπάρχει πληθώρα προϊόντων στην αγορά με διάφορες ιδιότητες (σκληρυντικό, ενυδατικό…) και σε διάφορες τιμές, οπότε δεν έχεις δικαιολογία! Ακόμα και αν δεν έχεις βαμμένα νύχια, βάλε μια βάση για να φαίνονται πιο όμορφα!

Ένα στρώμα top coat κάθε μέρα!

Είναι το μυστικό για να διατηρήσεις το βερνίκι σου και να το κάνεις να λάμπει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα! Έπειτα από 8 μέρες, μπορείς να ξεβάψεις τα πάντα και να ξεκινήσεις το βάψιμο των νυχιών από την αρχή σε νέες αποχρώσεις!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από femmeactuelle.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μανικιούρ: Τα 8 χρώματα που θα φορεθούν πολύ τον χειμώνα!

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα