Σταρόβας για Ζησάκη: «Ο Σπυρόπουλος τού έδωσε πολλές ευκαιρίες»

Στο The 2Night Show επέστρεψε χθες το βράδυ ο Δημήτρης Σταρόβας, αλλά αυτή τη φορά ως καλεσμένος! Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο θέμα που δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό με τον Ευθύμη Ζησάκη και την αντικατάστασή του από την παράσταση Toc-Toc.

Έτσι, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα από όσα είπε ο Ζησάκης. Η μόνη μου η διαφωνία ήταν ότι πήγε να βγει ότι τον “έριξε” ο Σπυρόπουλος, δηλαδή τον “πούλησε”, κάτι τέτοια δήλωσε. Δεν ήταν ακριβές αυτό. Ο Σπυρόπουλος έκανε πάρα πολλά πράγματα. Δικαιολογώ κάποιον που έχει “δαίμονες”, ξέρεις ότι δεν είμαι κανένα καθίκι να πω με το παραμικρό “φεύγεις”. Και ο Σπυρόπουλος το ίδιο…

Πότε, όμως, τελειώνει αυτό με τους δαίμονες; Όταν κινδυνεύει μια δουλειά να τιναχτεί στον αέρα δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα κι έχεις κάνει το ένα τρίτο της δουλειάς που θα έπρεπε, ενώ πρέπει να κάνουμε επαναλήψεις και γενικές.

Ο Σπυρόπουλος του έδωσε πολλές ευκαιρίες. Εγώ θα μπορούσα να γίνω θυσία για κάποιον που του έτυχε κάτι αναπάντεχο και από αδυναμία βρέθηκε σε μια δύσκολη θέση, από αδυναμία του και όχι από επιλογή του. Όταν όμως είναι από δική σου επιλογή, όταν υπάρχουν άλλοι ηθοποιοί που φυτοζωούν, που θα παρακαλούσαν να έχουν το ένα εκατοστό από αυτά που έχει δώσει ο Θεός και η ζωή στον Ζησάκη να τα έχουν, και αυτός τα ρίχνει έτσι για δικούς του λόγους. Ε εντάξει, πόσο; Και δεν είναι ένας άνθρωπος που είναι για λύπηση. Τα έχει όλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Ευθύμης Ζησάκης το παραδέχεται: «Λίγο τα μπουρδούκλωσα» (βίντεο)

Σταρόβας και Σπυρόπουλος «αδειάζουν» τον Ευθύμη Ζησάκη. Τι συνέβη;

 

Σχετικά άρθρα