Η δικηγόρος της Πέμυ Ζούνη μιλάει για την κομμένη συνέντευξη

Πριν λίγες ημέρες προκάλεσε αίσθηση στην κοινή γνώμη, το κόψιμο της συνέντευξης της Μπέσσυς Γιαννοπούλου από την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

Η ίδια η παραγωγός είχε μιλήσει ανοιχτά στα social media για τη συγκεκριμένη απόφαση, σημειώνοντας ανάμεσα σε άλλα: «Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα».

Σήμερα λοιπόν μέσα από το «Ευτυχείτε», ακούσαμε την πρώτη απάντηση της δικηγόρου της Πέμη Ζούνη για το συμβάν.

Αναλυτικά, η κ. Έλλη Ρούσσου, δήλωσε στην εκπομπή:

«Σε σχέση με την τηλεοπτική συνέντευξη της κ.Γιαννοπούλου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ζήτησα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για λογαριασμό της κυρίας Πέμης Ζούνη να μην μεταδοθεί συνέντευξη που να αφορά καθ’ οιονδήποτε τρόπο την κ.Ζούνη. Γενικά να μην γίνει καμία επεξεργασία προσωπικών δεδομένων της σε αυτή τη συνέντευξη αυτή κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Ο τηλεοπτικός σταθμό ALPHA μετά το νόμιμο αίτημα μας, έλαβε την απόφαση να μην παρουσιαστεί η εν λόγω συνέντευξη. Η διαφορά της κ. Ζούνη με την κ. Γιαννοπούλου εκκρεμεί πλέον στα ποινικά δικαστήρια και την υπόθεση χειρίζεται για την κ. Ζούνη ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: peoplegreece.com

 

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη της Πέμυς Ζούνη με την Μπέσσυ Γιαννοπούλου

Σχετικά άρθρα